EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 2.10. - Ti 2.11.2021  /  Useita paikkoja  /  Useita kaupunkeja

Shakkinyrkkeily - Chessboxing

Shakkinyrkkeily - Chessboxing Liput

Suomen ensimmäinen shakkinyrkkeilytapahtuma

Helsingin Paasitornissa tuomme Suomeen uuden kamppailulajin, shakkinyrkkeilyn.  Nyrkkeilykehässä pelattavassa ottelussa joka toinen erä on shakkia, joka toinen nyrkkeilyä. Voittaa voi tyrmäyksellä, shakkimatilla tai ajalla.

Ottelijana mm. lajin kaksinkertainen maailmanmestari Sakari "Sakkematti" Lähderinne .

Lue täältä koronaa koskevat kysmykset ja vastaukset täältä.

facebook.com/NordicChessBoxing
twitter.com/HKIchessboxing

www.nordicchessboxing.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18:00

Stream-lippu


Pääset katsomaan lähetystä osoitteessa tiketti.stream lipustasi löytyvällä 13-numeroisella koodilla.

Streamista on saatavilla selostukset suomeksi ja englanniksi. Valitse lippu sen mukaan, kumpaa selostusta haluat seurata. Kirjautuessasi streamiin valitse myös silloin selostus haluamasi kielen mukaisesti.

Tallenne ostettavissa 2.11.2021 klo 22:00 asti, katsottavissa 2.11.2021 klo 23:59 asti. Stream-lipulla voit katsoa sekä live streamin että tallenteen.

Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot