EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 2.10.2021  /  Useita paikkoja  /  Useita kaupunkeja

Shakkinyrkkeily - Chessboxing

Shakkinyrkkeily - Chessboxing Liput

Suomen ensimmäinen shakkinyrkkeilytapahtuma

Huomaathan, että vaadimme yleisöltä covid-19 rokotustodistusta. Ellet halua tai ehdi ottaa rokotetta, suosittelemme Stream-lippua.

Helsingin Paasitornissa tuomme Suomeen uuden kamppailulajin, shakkinyrkkeilyn.  Nyrkkeilykehässä pelattavassa ottelussa joka toinen erä on shakkia, joka toinen nyrkkeilyä. Voittaa voi tyrmäyksellä, shakkimatilla tai ajalla.

Ottelijana mm. lajin kaksinkertainen maailmanmestari Sakari "Sakkematti" Lähderinne .

facebook.com/NordicChessBoxing
twitter.com/HKIchessboxing

www.nordicchessboxing.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18:00

Lippujen varausaika 2 päivää.

Vip-lippu sisältää:

  • Istuimapaikan
  • Pääsyn VIP-alueelle lähellä selostajia
  • Alueella pikkusyötävää sekä soft drikejä, lisäksi lipuke, jolla saa erillisen VIP-juoman.

Etusija osallistumiseen siinä tapauksessa, että covid19-viranomaisrajoitukset pakottavat meidät pienentämään osallistujamäärää.

Stream-lippu

Voit katsoa ottelua myös live streamin välityksellä. Pääset katsomaan lähetystä osoitteessa tiketti.stream lipustasi löytyvällä 13-numeroisella koodilla. Live stream -koodi toimii yhdellä laitteella kerrallaan.

Streamista on saatavilla selostukset suomeksi ja englanniksi. Valitse lippu sen mukaan, kumpaa selostusta haluat seurata. Kirjautuessasi streamiin valitse myös silloin selostus haluamasi kielen mukaisesti.