EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 26.11.2022  /  Bar Loose  /  Helsinki

Shadowplay, Bela Lugosi DJ's

Shadowplay, Bela Lugosi DJ's Liput

40 vuotta sitten kaksi nuorukaista päätti perustaa bändin. Punk ja uusi aalto oli koluttu läpi ja piti etsiä jotain uutta, lähteä matkalle intuition ja vaistojen varassa, vailla huolta siitä, minne päädytään. Bändin nimeksi tuli Shadowplay ja nimensä mukaisesti se tuntui leikkivän varjoissa täysin omassa maailmassaan ja valovuosien päässä valtavirrasta, vaikka saikin osakseen arvostusta ulkomaita myöten. Jopa takavuosien nirppanokkaiset brittiläiset rockraamatut NME ja Melody Maker ihastuivat Shadowplayhin.

Tärkeintä kuitenkin on matkan ja etsimisen jatkuminen, pitkistäkin keikkatauoista huolimatta. Siksi Shadowpaly aktivoituu taas ja katsoo, mihin suuntaan tällä kertaa lähdetään.

Mukana menossa on toinen nelikymppinen Bela Lugosi -klubi, jonka DJ:t Samurai-Timppa ja Herbert Hop nousevat esikuvaansa kunnioittaen arkuistaan ja herättävät legendaarisen klubinsa eloon.

Lisäksi illan aikana vietetään kesällä ilmestyneen Bändilaboratorio - Tarinoita Lepakkoluolasta -kirjan jälkijulkkareita. Opuksen sivuilta voi lukea lisää Shadowplaystä ja sen matkakumppaneista.

www.barloose.com


Ikäraja: K-18
Tarkista soittoajat www.barloose.com

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.

Lippuja myynnissä ovella 22 €, mikäli jäljellä.