EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 25.3.2023  /  Tullikamarin Klubi  /  Tampere

Shadowplay 40 vuotta + Katoamispiste

Shadowplay 40 vuotta + Katoamispiste Liput

Suomalaisen indierockin pioneeri Shadowplay juhlii 40-vuotista taivaltaan maaliskuussa Tullikamarin Klubilla!

Aihetta juhlaan löytyy 40-vuotisen uran lisäksi myös helmikuussa uudelleen julkaistavasta yhtyeen klassikkoalbumista ”Eggs & Pop” (1993), joka on ensimmäistä kertaa saatavilla vinyylinä!

Shadowplayn pitkä ura yltää aina vuoteen 1982, josta eteenpäin yhtye on toiminut aktiivisemmin tai epäaktiivisemmin läpi vuosien. Vaikka yhtyeen virallisia julkaisuja on kertynyt vuosien varrella vain kolme, on yhtye onnistunut keräämään arvostusta ulkomaita myöten ja hurmaamaan muun muassa takavuosien rockraamatut NME:n ja Melody Makerin!

Yhtyeen tummanpuhuvassa ja tyylejä yhdistelevässä musiikissa voi muun muassa aistia vaikutteita ja äänimaailmoja savuisesta jazz-klubista synkempään post-punkiin, mikä tekee yhtyeestä varsin omaperäisen ja mystisen mielenkiintoisen seurattavan niin levyllä, kuin lavalla!

www.tullikamari.net


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Liput ovelta 25 €, mikäli jäljellä.

****

Tullikamarin turvallisuusohje täällä

Myynti loppuu 25.3.2023 20:00.