EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 31.12.2022 - Su 31.12.2023

Shadeshares-aurinkolasit X Tavastia-klubi: Octopizzo Originals, ruskea

Shadeshares-aurinkolasit X Tavastia-klubi: Octopizzo Originals, ruskea Liput

Shadeshares-aurinkolasit ovat kestävän kehityksen mukaisia, korkealaatuisia sekä ympäristöystävällisiä suomalaisesta koivuviilusta valmistettuja polarisoituja ja UV-suojalla varustettuja aurinkolaseja.

Shadesharesin missio on tarjota vastuullisesti valmistettuja ekoluksus-aurinkolaseja. Aurinkolasit valmistetaan käsityönä korkealaatuisista materiaaleista Shadesharesin omalla työpajalla Nairobissa, Keniassa. Yritys kouluttaa ja työllistää nuoria aikuisia Kariobangin ja Korogochon slummeista.

Shadehares on myös nolla hiilijalanjälki -yritys. Jokaista ostettua aurinkolasiparia kohden yritys istuttaa puun mailleen Kenian Oyugisiin. Näin luodaan päivittäin hiilinieluja. Puiden istuttaminen on myös tapa tarjota työ- ja elämänmahdollisuuksia paikallisille asukkaille. Hankkimalla Shadeshares-aurinkolasit osallistut Afrikan metsittämiseen.

Shadeshares sai alkunsa suomalaisen teknologiayrittäjän Jan-Erik Westergårdin pitkäaikaisesta visiosta. Vauhtiin päästiin, kun Jan-Erik löysi ryhmän samanhenkisiä ihmisiä, jotka uskoivat hänen näkemykseensä ja halusivat harjoittaa liiketoimintaa hieman eri tavalla. Idea konkretisoitui Keniaan, jossa Shadeshares alkoi valmistaa puisia aurinkolaseja omalla työpajallaan. Työntekijöiden hyvinvointi ja työturvallisuus ovat yritykselle ensiarvoisen tärkeitä asioita, ja myös tuotantoketju on aina avoin ja läpinäkyvä.

Kustakin myydystä aurinkolasiparista lahjoitetaan 20 % slumminuorten kouluttamiseen sekä puuntaimien istuttamiseen. Kustakin myydystä aurinkolasiparista lahjoitetaan myös 10 % Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjalle


Shadeshares-aurinkolasit X Tavastia-klubi Octopizzo Originals -mallia on saatavilla vain rajattu erä.
Aurinkolasien toisessa sangassa on Tavastian-klubin logo.
Aurinkolasien mukana tulee kätevä kotelo.


Tilaus postitetaan kotiisi. Tuotteilla ei ole noutomahdollisuutta.

Vain suoria ostoja.

Postituksen hinta:
Suomi 10 € / tilaus
EU-maat 15 € / tilaus
EU:n ulkopuolelle 30 € / tilaus

Tilaamasi tuotteet toimitetaan postitse tilauksen osoitteeseen.

Tilauksen postittaa Tiketti. Tilaukset lähetetään torstaisin. 

Tilausta, maksua ja toimitusta koskevat tiedustelut:
Tiketti
010 843 1611
[email protected]

Tavastia