EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 31.12.2022 - Su 31.12.2023

Shadeshares-aurinkolasit X Tavastia-klubi: Kiboko, musta

Shadeshares-aurinkolasit X Tavastia-klubi: Kiboko, musta Liput

Shadeshares-aurinkolasit ovat kestävän kehityksen mukaisia, korkealaatuisia sekä ympäristöystävällisiä suomalaisesta koivuviilusta valmistettuja polarisoituja ja UV-suojalla varustettuja aurinkolaseja.

Shadesharesin missio on tarjota vastuullisesti valmistettuja ekoluksus-aurinkolaseja. Aurinkolasit valmistetaan käsityönä korkealaatuisista materiaaleista Shadesharesin omalla työpajalla Nairobissa, Keniassa. Yritys kouluttaa ja työllistää nuoria aikuisia Kariobangin ja Korogochon slummeista.

Shadehares on myös nolla hiilijalanjälki -yritys. Jokaista ostettua aurinkolasiparia kohden yritys istuttaa puun mailleen Kenian Oyugisiin. Näin luodaan päivittäin hiilinieluja. Puiden istuttaminen on myös tapa tarjota työ- ja elämänmahdollisuuksia paikallisille asukkaille. Hankkimalla Shadeshares-aurinkolasit osallistut Afrikan metsittämiseen.

Shadeshares sai alkunsa suomalaisen teknologiayrittäjän Jan-Erik Westergårdin pitkäaikaisesta visiosta. Vauhtiin päästiin, kun Jan-Erik löysi ryhmän samanhenkisiä ihmisiä, jotka uskoivat hänen näkemykseensä ja halusivat harjoittaa liiketoimintaa hieman eri tavalla. Idea konkretisoitui Keniaan, jossa Shadeshares alkoi valmistaa puisia aurinkolaseja omalla työpajallaan. . Työntekijöidemme hyvinvointi ja työturvallisuus ovat meille ensiarvoisen tärkeitä asioita ja myös tuotantoketjumme ovat aina avoimia ja läpinäkyviä.

Kustakin myydystä aurinkolasiparista lahjoitetaan 20 % slumminuorten kouluttamiseen sekä puuntaimien istuttamiseen. Kustakin myydystä aurinkolasiparista lahjoitetaan myös 10 % Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjalle.


Shadeshares-aurinkolasit X Tavastia-klubi Kiboko-mallia on saatavilla vain rajattu erä.
Aurinkolasien toisessa sangassa on Tavastian-klubin logo.
Aurinkolasien mukana tulee kätevä kotelo.


Tilaus postitetaan kotiisi. Tuotteilla ei ole noutomahdollisuutta.

Vain suoria ostoja.

Postituksen hinta:
Suomi 10 € / tilaus
EU-maat 15 € / tilaus
EU:n ulkopuolelle 30 € / tilaus

Tilaamasi tuotteet toimitetaan postitse tilauksen osoitteeseen.

Tilauksen postittaa Tiketti.  Tilaukset lähetetään torstaisin. 

Tilausta, maksua ja toimitusta koskevat tiedustelut:
Tiketti
010 843 1611
[email protected]

Tavastia