EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 14.10.2023  /  Bar Loose  /  Helsinki

Shade Empire, In Vain (NOR)

Shade Empire, In Vain (NOR) Liput

Kotimaan äärimetallin kulmakiviin lukeutuva Shade Empire julkaisee uuden jo vuoroaan kuudennen Sunholy-albuminsa 15. syyskuuta. Yhtye on suomalaisen metallin julkinen lehtolapsi, jonka moni tietää, mutta ei tunnusta. Levyltä jo julkaistu rouhea "In Amongst the Woods", mahtipontinen nimikkokappale "Sunholy" sekä vasta julkaistu polveileva turpaanveto "Maroon" ennustavat uuden albumin olevan yhtyeen julkaisuista monipuolisin, joka tulee nostamaan yhtyeen uudelle tasolla.

Sunholy myötä yhtye tekee Suomen kiertueen ennen ulkomaille suuntaamista. Helsingissä mukana on norjalainen In Vain, jonka kanssa Shade Empire kiersi Eurooppaa yhdessä Borknagarin kanssa vuonna 2014. Reilut 15 vuotta debyyttinsä ”The Latter Rain” (2007) ja neljän monumentaalisen albumin jälkeen In Vain on edelleen progressiivisen extreme-metallin yksi ehdottomista helmistä. Perustamisestaan lähtien yhtye on yhdistellyt eri musiikkigenrejä saumattomasti yhteen.

Vuonna 2023 In Vain juhlii 20-vuotista taivaltaan ja Suomessa kuullaankin musiikkia heidän koko uransa ajalta. In Vainin viides, Jens Bogrenin (Fascination Street Studios) miksaama albumi julkaistaan tulevan vuoden aikana ja bändi soittaakin uusia kappaleita myös tulevalta levyltään.

In Vainissa soittaa nykyinen Ihsahn-bändin kannuttaja edellisen rumpalin keskittyessä pääasiallisesti Leprous yhtyeeseen. Nämä ovat In Vainin ensimmäiset keikat Suomessa.

www.barloose.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:30
Showtime 21:00

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.

Liput ovella 15 €, mikäli jäljellä.