EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 15.7.2023  /  CoolHead Brew Viikki  /  Helsinki

Sexmane + Yrjänä

Sexmane + Yrjänä Liput

Kotimaisen uuden aallon räpin suursuosikki Sexmane esiintyy CoolHead LIVEn aurinkoisella kesäterassilla lauantaina 15. heinäkuuta

Tänä kesänä kolmatta kertaa järjestettävä CoolHead LIVE -konserttisarja tuo Helsingin Viikin luonnonsuojelualueen kupeeseen musiikin, auringonpaisteen, pienpanimo-oluen sekä korkealaatuisen ruoan juhlaa. Trooppisen puutarha Gardenian uniikkiin ympäristöön kohoavalla, reilusti toista tuhatta henkeä vetävällä tapahtuma-alueella nähdään heinäkuussa monipuolinen sekoitus kotimaisia ja ulkomaisia artisteja jazzista metalliin. CoolHead LIVEn kesän ohjelmisto julkaistaan kevään aikana.

Sexmane eli Max Sene nousi vuoden 2022 aikana yhdeksi Suomen kuunnelluimmaksi artistiksi. Nousujohteiseen vuoteen mahtuivat myös neljä Emma-ehdokkuutta, platinaa striimanneita singlejä, Spotifyn top1 sekä yli 20 peräkkäistä loppuunmyytyä live-keikkaa.

Debyyttialbumi Sextape toi uran alussa artistille 100 listaviikkoa Suomen virallisella albumilistalla. Vuoden 2023 starttaava kolmas albumi Sextape II on jatkumoa Sextape -albumille kahdenkymmenen kappaleen verran.

”Sextape II on tosi rap-painotteinen albumi. Mukana on melankoliaa, mutta siinä kuulu myös että tänä vuonna on tapahtunut paljon hyviä asioita ja saavutuksia.” – Sexmane.

Useiden mielenkiintoisten fiittaavien artistien lisäksi albumilla kuullaan Äärirajoille II, joka on Sexmanen uudelleenversiointi Cheekin kappaleesta Äärirajoille. Sexmane kirjoitti kappaleesta omannäköisen versionsa ja lopputulos kuullaan Sextape II -albumilla.

Vuonna 2019 julkaistu Sextape -debyyttialbumi pysytteli Suomen virallisella albumilistalla yli 100 viikkoa ja teki rap-artistista kiistatta yhden mielenkiintoisimmista uuden aallon artisteista. Läpimurto tapahtui viimeistään 2022 julkaistulla Väärinymmärretty-albumilla, joka nousi albumilistan sijalle 5 ja toi Sexmanelle neljä Emma-ehdokkuutta. Sextape II -albumilta jo julkaistuilla singleillä 40K, Chillaa veli ja Sekavaa ja hiton vaikeet Sexmane sai jo toistamiseen neljä Emma-ehdokkuutta ja on ehdolla mm. vuoden artistiksi.

Lavaenergiallaan vakuuttavan artistin Sexshow -livekeikat ovat muodostuneet ilmiöksi, joka vetää keikkapaikat täyteen ympäri Suomen niin klubeilla kuin festareillakin.

Illan avaa kesällä 2022 debyyttisinglensä ‘Ruudun taa’ julkaissut Yrjänä, joka on noussut omintakeisilla visuaalisilla sinkuillaan nopeasti yhdeksi mielenkiintoisimmista uusista artisteista.

www.coolhead.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18:00

Liput ovelta 28 €, mikäli jäljellä.

Ikäraja K18

Katso kaikki tulevat CoolHead Live -terassikeikat: www.tiketti.fi/coolheadlive


Myynti loppuu 15.7.2023 19:00.