EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 26.11.2021  /  Ääniwalli  /  Helsinki

Sexmane -levyjulkkarit

Sexmane -levyjulkkarit Liput

Sexmane juhlii odotetun kakkosalbuminsa julkkareita Ääniwallissa pe 26.11.2021

Sonyn artistiksi siirtynyt indie-ihme Sexmane julkaisee toisen albuminsa 'Väärinymmärretty' perjantaina 22. lokakuuta. Levyjulkkareita juhlitaan Ääniwallissa perjantaina 26. marraskuuta.

Levyllä on yhteensä 16 raitaa omaa polkuaan kulkevan nuoren suoraselkäistä tarinankerrontaa. Pitkäsoitto on saanut nimensä ison ja uhkaavan näköisestä mutta oikeasti lempeästä ja hyväntahtoisesta hahmosta, johon Sexmane tunsi samastuvansa.

"Tapahtumarikas vuosi, päihteet ja ihmissuhteet on tiivistetysti tän albumin teemat. Tekoprosessi on mennyt osittain sumussa. Väärinymmärretty-albumilla käyn läpi paljon eri tunnetiloja. Albumilla kuuluu epävarmuus, kaipaus, viha, suru, epätoivo, ahdistus, toiveikkuus, herkkyys, nöyryys, vapaus, yksinäisyys, rakkaus ja ilo. Fiiteissä ja tuotannoissa on mun mielestä tän hetken siisteimpiä ja lahjakkaimpia tyyppejä", valottaa Sexmane.

Levyllä ovat mukana william, ibe, Ege Zulu, Le Fvbelos, Pessa, Victor Nordis, YB026 sekä artistin veli Isaac Sene. Projektilta aiemmin lohkaistut singlet Henki sekä Fiilis ovat nousseet Spotifyn Top 50 -listalle.

Debyyttialbumillaan ”Sextape” (2019) kultaa striimannut artisti on saavuttanut poikkeuksellista menestystä jo uransa alkuvaiheista asti.

Facebook-event

kuudeslinja.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 21:00

Lippujen varausaika 2 päivää.

Liput ovelta 17 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.

Mikäli ravintolarajoitukset ovat voimassa, tapahtumaan osallistuminen edellyttää koronapassia.

Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot