EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 22.10.2022  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

Sexmane & Isaac Sene

Sexmane & Isaac Sene Liput

Sexmane & Isaac Sene harvinaiselle yhteiskeikalla Tavastialla lauantaina 22. lokakuuta!


Tänä vuonna huikeat nousut kotimaisen musiikkikentän eturiviin tehneet Sexmane ja Isaac Sene esiintyvät Tavastialla 22. lokakuuta. Isaac Senen rock-mausteinen pop ja Sexmanen suorapuheinen rap täydentävät toisiaan tällä veljesduon harvinaisella yhteiskeikalla.

Sexmane on saavuttanut poikkeuksellista menestystä uransa alkuvaiheista lähtien. Artisti teki läpimurtonsa jo vuonna 2019 ilmestyneellä omakustannealbumillaan "Sextape". Yli 6 miljoonaa streamia keränneen hitin "Mama" sisältänyt albumi pysytteli Suomen virallisella albumilistalla huimat 80 viikkoa.

Räppärin odotettu toinen albumi "Väärinymmärretty" ilmestyi lokakuussa 2021. Sony Musicin julkaisemalla albumilla kuullaan omaa polkuaan kulkevan nuoren miehen rehellistä tarinankerrontaa 16 kappaleen verran. Suoraan albumilistan sijalle 5 noussut pitkäsoitto poiki artistille myös 4 Emma-ehdokkuutta. Uutta albumiaan valmisteleva Sexmane on julkaissut vuoden 2022 puolella singlelistan kärkikahinoihin yltäneet hitit "Chillaa veli" ja "40K". Suosio on näkynyt myös keikoilla, salit ovat olleet järjestäen täynnä ympäri Suomea.

Isaac Senen musiikki on modernia soul-vivahteista poppia, jolla voidaan myös kuulla vaikutteita jazz-musiikista. Isaac Sene avaa musiikissaan päivittäisiä tuntojaan sekä tarinoita omasta elämästään ja ympäriltään. Realistisiin teksteihin sekoittuvat kuitenkin luontevasti myös mielikuvituksesta syntyvät maailmat ja tarinat.

Monilahjakkaan artisti/lauluntekijän debyytti-EP "Koko kansan EP" julkaistiin helmikuussa 2020. Hänet tunnetaan myös kantaaottavista singlejulkaisuistaan "N-sana" ja "Nälkä". Muuntautumiskykyinen ja ilmiömäisen karismaattinen Isaac Sene ihastutti keväällä 2022 Uuden musiikin kilpailussa kappaleella "Kuuma jäbä".

Tavastian turvallisuusohje

Tavastialla on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

Saavutettavuus

Tapahtumapaikka on esteetön.

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!


Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 22 €, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta .

Myynti loppuu 22.10.2022 19:00.