EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 28.12.2023  /  Half Moon Nightclub  /  Rovaniemi

Sexmane

Sexmane Liput

Sexmane eli Max Sene nousi vuoden 2022 aikana yhdeksi Suomen kuunnelluimmaksi artistiksi. Nousujohteiseen vuoteen mahtuivat myös neljä Emma-ehdokkuutta, platinaa striimanneita singlejä, Spotifyn top1 sekä yli 20 peräkkäistä loppuunmyytyä live-keikkaa. Debyyttialbumi Sextape toi uran alussa artistille 100 listaviikkoa Suomen virallisella albumilistalla. Vuoden 2023 starttaava kolmas albumi Sextape II on jatkumoa Sextape -albumille kahdenkymmenen kappaleen verran.

”Sextape II on tosi rap-painotteinen albumi. Mukana on melankoliaa, mutta siinä kuulu myös että tänä vuonna on tapahtunut paljon hyviä asioita ja saavutuksia.” – Sexmane.

Useiden mielenkiintoisten fiittaavien artistien lisäksi albumilla kuullaan Äärirajoille II, joka on Sexmanen uudelleenversiointi Cheekin kappaleesta Äärirajoille. Sexmane kirjoitti kappaleesta omannäköisen versionsa ja lopputulos kuullaan Sextape II -albumilla. Vuonna 2019 julkaistu Sextape -debyyttialbumi pysytteli Suomen virallisella albumilistalla yli 100 viikkoa ja teki rap-artistista kiistatta yhden mielenkiintoisimmista uuden aallon artisteista.

Läpimurto tapahtui viimeistään 2022 julkaistulla Väärinymmärretty-albumilla, joka nousi albumilistan sijalle 5 ja toi Sexmanelle neljä Emma-ehdokkuutta. Sextape II -albumilta jo julkaistuilla singleillä 40K, Chillaa veli ja Sekavaa ja hiton vaikeet Sexmane sai jo toistamiseen neljä Emma-ehdokkuutta ja on ehdolla mm. vuoden artistiksi. Lavaenergiallaan vakuuttavan artistin Sexshow-livekeikat ovat muodostuneet ilmiöksi, joka vetää keikkapaikat täyteen ympäri Suomen niin klubeilla kuin festareillakin.


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 22:00
Showtime 00:45


Liput ovelta 15 €
.

Esteettömyys:

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: kyllä
Tapahtumassa on pyörätuolikoroke: ei
Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi: Kazem Rajabi, [email protected], puh. 0400947693

Myynti loppuu 28.12.2023 22:00.