EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?





VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 1. - La 2.11.2019  /  Kaapelitehdas  /  Helsinki

Sexhibition erotiikkamessut 2019

Sexhibition erotiikkamessut 2019 Liput

Syksyn suurin, odotetuin ja jännittävin tapahtuma on jälleen ovella! Vuodesta 1992 järjestetty sEXHIBITION marssittaa asiakkaiden iloksi ennätysmäärän uusia artisteja, esityksiä ja näytteilleasettajia.

Kaksi lavaa, 49 show´ta, yli 70 artistia, privaattitanssijaa ja kymmeniä näytteilleasettajia takaavat, että tunnelma on taatusti lämmin!

sEXHIBITION on Suomen vanhin ja alkuperäisin, kaikkia seksuaalisuuden muotoja kunnioittava tapahtuma, joka tarjoaa tänäkin vuonna päälavallaan enemmän kansainvälisiä esiintyjiä kuin koskaan aiemmin. Päälavalla esiintyy muun muassa Soraya Wells & Amador Exreme, Merche Ferrer, Blondie Fesser, Julius, Kitty Velour, Jemma, Lil Louis ja Theahre Of Filth.

Toinenkin areenamme - Puuhalava - jatkaa uudistuneena.

Puuhalavan tirehtööreinä toimivat kotimaiset huippuammattilaiset Donna Heart sekä Nancy Bomber. Esiintyjinä uusia kotimaisia ja ulkomaalaisia supertähtiä tankotanssien, stripaten ja itse aktia harrastaen.

Puuhalavalle ovat tervetulleita nousemaan myös messuvieraamme, joten rohkeutta ja leikkimieltä siis mukaan ja osallistumaan!

Kaapelitehtaan kahdesta hallista löydät kaikki mausteet seksuaalisuuteesi alkaen välineistä asuihin ja private stripistä eroottiseen hierontaan.

Messuilta löytyy myös Pelastakaa Lapset Ry, Pro-tukipiste, Aspa-säätiö sekä Positiiviset Ry.

Syö, juo, nauti esityksistä ja shoppaa, sEXHIBITION tarjoaa nautintoja kaikille aisteille. 

www.sexhibition.fi/


Ikäraja: K-18

Valokuvaaminen kielletty.

Lipulla vain kerran sisään.

Tapahtuman aukioloajat:

Pe 1.11.2019, klo 17:00-01:00
La 2.11.2019, klo 15:00-01:00

Ryhmäalennus:
10-19 hlöä -10% ja yli 20 hlöä -20%