EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 4.11.2022  /  Bar Ö  /  Turku

Flame Jazz: Severi Pyysalo Chamber Trio

Flame Jazz: Severi Pyysalo Chamber Trio Liput

Anders Jormin & Severi Pyysalo -duokonsertti peruuntuu sairaustapauksen vuoksi! Tilalla esiintyy Severi Pyysalo Chamber Trio.

Ruotsalainen huippubasisti Anders Jormin on joutunut terveydellisistä syistä perumaan tämän viikon esiintymiset Suomessa, joten perjantain Flame Jazz -konsertissa Severi Pyysalon kanssa soittavat nyt trumpetisti Mikko Gunu Karjalainen sekä basisti Jori Huhtala.

Severi Pyysalo Chamber Trio koostuu kotimaisen jazzkentän huipuista. Muusikoilla on pitkä musiikillinen historia yhdessä ja erikseen eri kokoonpanoissa, mutta juuri tällä kolmikolla he esiintyvät nyt ensimmäistä kertaa. Konsertissa kuullaan pääasiassa vibrafonimestari Severi Pyysalon sävellyksiä sekä maestron sovituksia joistakin vähemmän tunnetuista sävelmistä.

Severi Pyysalo – vibrafoni
Mikko Gunu Karjalainen – trumpetti
Jori Huhtala – kontrabasso

Esiintyjämuutoksesta johtuen, voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 1.1.2023 mennessä.

Konsertti on osa Pohjoismaisen kulttuurirahaston Puls-hanketta.

Lisätietoja: www.jazzcityturku.fi

www.jazzcityturku.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 19.00

Showtime 19:00

Ovet klo 18:00

Alennuslippuihin oikeutettavat kortit tarkistetaan ovella.