EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 6.4.2019  /  45 Special  /  Oulu

Serot + Riku Nieminen

Serot + Riku Nieminen Liput

Ladataan…

Vaihtoehtoista elektronista musiikkia soittava Serot yhdistää musiikissaan luonteikkaasti koneiden soundin ja orgaanisen grooven. Kolme taustoiltaan erilaista muusikkoa ryhtyivät tutkimaan soittamisen ja tuotannon mahdollisuuksia kukin yksilöllistä osaamistaan hyödyntäen, yhteisenä nimittäjänään rakkaus house- ja teknomusiikkia kohtaan. Syntyi yhtye, joka ilahduttaa keikoillaan ainutlaatuisella tavalla, ja jossa tyypilliseen bändisoittoon liitetään DJ-kulttuurin lumoavimmat piirteet. Lavalla soivatkin harmoniassa rumpusetti, loopperit, synat, samplerit, rumpukoneet ja kitarat energisellä, tanssittavalla sykkeellä. Improvisaatio ja vuorovaikutus yleisön kanssa takaavat raikkaan dynamiikan, jonka varaan rakentuu jokainen yhtyeen ainutkertaisista keikoista.
Serotin tuotannossa olennaisessa roolissa on kollaboraatio muiden toimijoiden kanssa genrerajojen yli. Yhtyeen tuoreella "Otava" -levyllä vierailivat jazzmuusikot pianisti Iiro Rantala sekä trumpetisti Verneri Pohjola. Kokoonpanon ensimmäinen, vuonna 2015 julkaistu albumi tuotettiin puolestaan yhdessä tunnettujen DJ-tuottajien, Kristiina Männikön ja Emma Valtosen kanssa.
--

Kajaanissa kasvaneelle Riku Niemiselle musiikki on lapsesta saakka ollut tie vapauteen. Tutustuttuaan Berliinin klubikulttuuriin, heräsi myös syvä rakkaus tanssilattiaa kohtaan. Siitä alkoi usean vuoden tutkimusmatka, joka on vienyt aistimaan tunnelmia klubeille ympäri maailmaa, johtanut vinyylikokoelman keräämiseen ja kypsynyt hiljalleen haluksi tarjota muillekkin musiikillisia maistiaisia niistä hetkistä mitä on itse saanut kokea. Lämpöiset Lofi -Housen herkut ja pitkälle tuotetut harmonisen Teknon mestariteokset punoutuvat tyylikkäästi yhteen hänen energisissä seteissään.

Riku Niemisen näyttelijätausta näkyy erityisenä herkkyytenä vuorovaikutukselle ja rohkeutena luoda kontakti, jonka varaan parhaat tanssilattia hetket rakentuvat. Sanaton kohtaaminen, kollektiivinen vapautus arjen rooleista ja egon kahleista, sekä syvä hyväksytyksi tulemisen kokemus, ovat avain siihen tunnelmaan jonka Riku pyrkii luomaan soittaessaan. Luontainen tarinankertoja ilmaisee itseään DJ:nä kirjoittaen eeppistä juonta, jossa jokainen biisi jättää jälkensä ja kuljettaa kohti jotain uutta ja kiinnostavaa.

 

www.45special.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00
Showtime klo 21:00