EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 13.1.2023  /  On the Rocks  /  Helsinki

Seriously Heavy 2023: Galvanizer, EOUI, Goatburner

Seriously Heavy 2023: Galvanizer, EOUI, Goatburner Liput

Galvanizer, Goatburner ja Eradication of the Unworthy Infants kattavalle yhteiskiertueelle tammikuussa 2023

Keikka On The Rocksissa perjantaina 13.1.2023

2010-luvulla perustetut undergroundskenessä vakaata jalansijaa saaneet death metallin parissa toimivat aiemminkin samoilla lavoilla soittaneet yhtyeet tekevät yhteensä seitsemän keikkaa.

GALVANIZER

Lounais-Suomen death metal -hyökkäysryhmä Galvanizer perustettiin vuonna 2013. Tuolloin triona toiminut yhtye sai maailmanlaajuista huomiota hurjista live-esiintymisistä ja vanhan liiton tyylistään. Blast beatit, suoliston mutkalle saavat bassokuviot, tuhdit riffit, korvia raastavat vokaalit ja korvamatomelodiat lyövät kättä yhtyeen osaavissa käsissä. Death metal ja grindcore yhdistyvät saumattomasti, ja kun yhtyeen esikoisalbumi "Sanguine Vigil" näki päivänvalon 2018, heidät huomattiin laajemmin myös ulkomailla, jonka jälkeen vuorossa olivat esiintymiset mm. Tanskan Kill-Town Deathfestissä ja Tokiossa Asakusa Deathfestissä. Vuonna 2022 yhtye on hurjassa keikkakunnossa ja onkin ottanut vauhdilla kiinni koronan aiheuttamia keikattomia ajanjaksoja, soittaen monia festarikeikkoja kuten Obscene Extreme Fest, Netherlands Deathfest ja Helsinki Deathfest.

ERADICATION OF THE UNWORTHY INFANTS

Kuuden singlen ja split-albumin julkaisemisen jälkeen EOUI julkaisi vihdoin täyspitkän esikoisalbumista "Change is Good" (2022). EOUI on viimeisen kahden vuoden aikana esiintynyt kuudessa eri maassa. Nyt yhtye on ylpeä saadessaan palata lavoille pahamaineisten yhtyeiden kuten Goatburner ja Galvanizer kanssa levittämään "Change is Good" -juhlaa sekä varmistamaan, ettei mikään kaupunki jää vahingoittumatta.

GOATBURNER

Kaos (kitara, laulu) ja Spider (rummut) perustivat Goatburnerin vuonna 2017 luomaan omanlaisen äänivallin death metallin, sludgen ja powerviolencen ihmeellisestä maailmasta. Yhtyeen jäsenet tunnetaan hyvin myös heidän muista tekemisistään (mm. Rotten Sound, Ratface, Pikakassa, Baltimor) ja ovat ehtineet jo melkoisen paljon lyhyen olemassaolonsa aikana. Festivaaliesiintymisiä on ollut mm. Tuskassa, Obscene Extremessä (CZ), Helsinki Deathfestissä ja Akateemiselta Heviristeilyllä. Yhtye on myös kiertänyt Euroopassa 2022 kesällä ja Pohjois-Euroopassa 2018 syksyllä. Äänitepuolella Goatburner on julkaissut kaksi EP:tä eli "Time to Burn":in (2018) ja "Danger" (2022) sekä kokopitkän debyyttialbumin "Extreme Conditions" (2019). Yhtye on parhaillaan studiossa toisen albumin parissa. Goatburner toimii myös livenä duona useamman vahvistimen ja hurjan rumpumyllytyksen voimin.

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18

Liput ovelta 16 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.

Myynti loppuu 13.1.2023 20:00.