EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 4.11.2023  /  G Livelab  /  Helsinki

Seremonia + Keho & Mieli

Seremonia + Keho & Mieli Liput

Seremonia esittää vanhan koulukunnan psykedeliasävytteistä jytärokkia ja laulaa suomeksi. Yhtye vihkii retro-okkultistisen oppisuunnan tematiikan alttarilla yleisöä levitatiivisiin rajatiloihin, joiden sivutuotteina silmät pyörähtävät ympäri takaraivoon tahtomattakin.

Seremonia on matkaopas nöyhtäisten salaseurojen, antikristuksen ja kellarikulttien tahmeaan transsiin, missä sekä pimeä aine että valoeetteri siirtyy kyselemättä sivuun sähkökitaroiden jaloista. Kylmäverinen preesens, tuonpuoleisen sanelema lyriikka ja psykedeelinen rock-show ovat kolme klassista alkuainetta, jotka jäsentävät tämän yhtyeen maailman rakennetta.

Keho & Mieli
on vuonna 2022 aktivoitunut helsinkiläis-oululainen yhtye, joka uuttaa musiikilliseen yrttiteehensä melurokin pörisevää voimaa, suomirockin tarttuvuutta ja ambient-musiikin tekstuureita. Yhtye julkaisi digitaalisesti 2/2023 debyyttialbuminsa "Magnetismi" joka sai positiivista huomiota ja nostettiin mm. Radio Helsingin Korkeajännite -ohjelman viikon levyksi julkaisunsa jälkeen. Keikkailun ohella yhtye julkaisee syksyllä 2023 sarjan singlejä ja työstää uutta musiikkia.

Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 19:00

Showtime. 20:00

Esteettömyys:
Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: kyllä
Tapahtumassa on pyörätuolikoroke: ei

Myynti loppuu 4.11.2023 20:00.