EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–19, la-su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 26.3.2022  /  On the Rocks  /  Helsinki

Septicflesh (GRC), Carach Angren (NED)

Septicflesh (GRC), Carach Angren (NED) Liput

Septicflesh ja Carach Angren kevään korvilla Suomeen!

Julma jytä raikaa maaliskuussa Tampereen Yo-talolla ja Helsingin On the Rocksissa.

Maaliskuun 2022 lopulla Suomessa on luvassa kaksi annosta herkullista ääntä.

Kreikkalainen kuolometallikopla Septicflesh ja hollantilainen mustan metallin tulkki Carach Angren näyttävät perjantaina 25. maaliskuuta Tampereen legendaariselle Yo-talolla ja seuraavana iltana Helsingin On the Rockissa kuinka suureksi ja mahtavaksi äärimetallikin voi kasvaa.

Näissä illoissa ei ole pääesiintyjää, vaan molemmat yhtyeet ovat jo kannuksensa ja faninsa ansainneet. Septicflesh perustettiin vuonna 1990 ja se on julkaissut jo 11 pitkäsoittoa.

Carach Angren on puolestaan 2000-lukulainen ryhmä, mutta silläkin on plakkarissa 6 albumia, joista viimeisin Franckensteina Strataemontanus on vuodelta 2020.

Sekä Septicfleshin että Carach Angrenin julmat sinfoniat ovat soineet Suomessa aiemminkin ja yleisö on enemmän kuin valmiina uuteen kohtaamiseen. Luvassa kaksi tapahtumaa, joiden jälkeen tunnelma on ja pysyy katossa muutamankin tunnin: totaalinen raskaan musiikin kokemus odottaa ottajaansa.

www.septicflesh.com
www.carach-angren.nl
www.rocks.fi
www.nem.fi

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 20:00-04:00

Liput ovelta 31 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Kanta-asiakaskortti tarkastetaan ovella.

Myynti loppuu 26.3.2022 20:00.
Ostamalla lipun tapahtumaan asiakas sitoutuu esittämään voimassa olevan Koronatodistuksen, mikäli viranomainen, tapahtumajärjestäjä tai muu taho sitä kyseiseen tapahtumaan osallistumiseksi edellyttää. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot