EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 27.6.2020  /  Nummelan Hiidenkirnu  /  Vihti

Seppärock

Seppärock Liput

SEPPÄROCK - LIPUT & INFO

VIHTIIN VIHDOIN MUSIIKKIFESTIVAALI!

Kesäkuun 27. päivä järjestettävä Seppärock tuo Nummelaan Suomen tämän hetken kuumimmat artistit Anssi Kelan johdolla

Vihdin kesä on kaunis, mutta se on jo pitkään kärsinyt suuren musiikkijuhlan mentävästä aukosta. Vihdin Nuorkauppakamari yhdessä kätyriensä Vihdin kunnan kulttuuripalveluiden ja Ravintola Ned Kelly'sin kanssa tuovat Nummelan pesäpallostadionille Hiidenkirnuun Seppärock -festivaalin.

 

Liput hintaan alk. 35 € tiistaihin 28.4.2020 saakka. Sen jälkeen liput alk. 45 €.


Esiintyjät:

Anssi Kela, Mouhous, Sini Yasemin & Koisjärven Disko

Viime vuoden lopulla Helsingin Bio Rexissä ensi-iltansa saanut ja ilta toisensa jälkeen loppuunmyynyt Anssi Kelan Mun täytyy kävellä näin -elämäkertakonserttien sarja juhlisti vihtiläistä alkuperää olevan menestysartistin tähänastista uraa. Median ja yleisön ylistämä esitys toi Kelan näyttävästi uudelle vuosikymmenelle ja Nummelan harjumaisemissa järjestettävässä Seppärockissa on varmasti lupa odottaa elämänsä iskussa olevan artistin loistokas paluu kotikulmille.

Mouhous on rap- ja elektronista musiikkia suvereenisti yhdistelevä yhtye, joka levyttää Etenee Recordsille. Yhtye on julkaissut kaksi EP-albumia, Crackstreetboys ja Late Check-Outs. Ensimmäisen studioalbuminsa I Hate Mouhous yhtye julkaisi helmikuussa 2020 ja siltä lohkaistut sinkut Poikien vessa (feat. costee) ja Äänii lukeutuvat tämän hetken kuunnelluimpiin biiseihin suoratoistopalveluissa. Albumin julkaisun myötä yhtye on aloittamassa samannimisen kiertueensa ja tähdittää kesällä Suomen suurimpia festareita.

SINI YASEMIN valmistautuu parhaillaan toisen pitkäsoittonsa julkaisuun ja ensimmäinen maistiainen musiikillisen nahkansa luoneesta artistista saatiin tammikuussa Mayday -singlen muodossa. Helmikuussa 2019 kultaa striimanneen debyyttialbuminsa Nimeä mut uudestaan julkaissut Sini Yasemin tunnetaan muun muassa kappaleistaan Lihasmuistissa ja Mun kaa. Laulaja-lauluntekijä kirjoittaa kappaleensa itse ja tekee musiikkia myös muille artisteille. 

Seppärock on osa Vihdin kunnan toistaiseksi suurinta tapahtumahanketta, Sepänpihan Kotinäyttelyä, joka on auki yleisölle 25.6.-5.7.2020. Kotinäyttely on valtakunnallinen asumisen tapahtuma, jossa esitellään yksilöllisiä pientalokohteita, jotka edustavat tulevaisuuden asumismuotoja ja -ratkaisuja. 
 
Lisää tietoa: www.vihti.fi/sepparock

Järjestäjä: Vihdin Nuorkauppakamari ry, Vihdin kunta, Ravintola Ned Kelly´s

Tapahtumassa yhteistyössä: LVI-Palvelu Havantola Oy, Helsingin Metallipurkaus Oy, Hinauspalvelu Huhtanen Oy, NPR Kuljetus Oy, Nummelan Autopiste Oy, LVI Paajala Oy

www.vihti.fi/sepparock


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: klo 17:00 - 24:00

Liput ovelta 40 €, mikäli jäljellä.

Ikärajaton, alueella rajattu anniskelualue.
Alle 12 vuotiaat huoltajan kanssa.

Myynti loppuu 27.6.2020 17:00.
Nummelan Hiidenkirnu
Hiidenvedentie 3, 03100, Vihti