EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 16.11.2024  /  G Livelab  /  Helsinki

Sepikka: Vähän kuitenkin rakkaudella

Sepikka: Vähän kuitenkin rakkaudella Liput

Sepikan viisivuotista taivalta ja kuluvan keikkavuoden päätöstä juhlitaan Vähän kuitenkin rakkaudella -erikoiskeikan merkeissä. Illan aikana kuullaan musiikkia alkuvuonna julkaistulta ja kriitikoilta suitsutusta saaneelta Ei koskaan rakkaudella -kakkoslevyltä, kuten myös vuoden 2021 palkitulta debyyttialbumilta. Lavalla bändin kanssa nähdään levyilläkin mukana olevia vieraita, kuten Arvaamaton-kappaleella duetoiva Ringa Manner sekä jousisoittajat.

Sepikka-artistinimen takana on 2021 julkaistun debyyttialbuminsa myötä lukuisia palkintoja ja ehdokkuuksia kahminut Joni Seppänen. Artistin omaleimaisessa maailmassa samaistutaan eläimiin, ylistetään ystävyyttä ja tehdään tarkkanäköisiä havaintoja ihmisistä ja ajastamme. Vahvana pohjavireenä on turhautuminen yhteiskunnan tehokkuusajatteluun ja luonnon hyväksikäyttämiseen.

Konsertti on ikärajaton.

Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 19:00

Tapahtumapaikka on esteetön. Esteetön WC löytyy, ei erillistä pyörätuolikoroketta. Saattaja pääsee ilmaiseksi.

Myynti loppuu 16.11.2024 19:00.