EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 26.4.2024  /  G Livelab Tampere  /  Tampere

Sepikka (levynjulkaisukiertue), Pambikallio (duo)

Sepikka (levynjulkaisukiertue), Pambikallio (duo) Liput

Indie-suosikit Sepikka ja Pambikallio (duo) nähdään yhteiskeikalla G Livelabissa! Sepikka juhlistaa samalla keväällä ilmestyvän albuminsa julkaisua.

Sepikka -artistinimen takana on 2021 julkaistun debyyttialbuminsa myötä lukuisia palkintoja ja ehdokkuuksia haalinut Joni Seppänen. Artistin omaleimaisessa maailmassa samastutaan eläimiin, ylistetään ystävyyttä ja tehdään tarkkanäköisiä havaintoja ihmisistä ja ajastamme. Vahvana pohjavireenä on turhautuminen yhteiskunnan tehokkuusajatteluun ja luonnon hyväksikäyttämiseen. Omaleimaisen artistin äänimailmaa on verrattu mm. Grammy-palkittuun Bon Iveriin.

Sepikan soundi on suuri mutta herkkä kuin puuskittainen myrskytuuli. Seppäsen pauhaava pop tuntuu inspiroituneen virroista ja hiljaisuudesta ja kaikenlaisista kasvavista ja seestyvistä voimista, jotka eivät ole peräisin ihmisistä. Artisti on rakentanut itselleen uniikin maailman myös musiikillisesti: avaraan ja rosoiseen yhtyesointiin yhdistellään sample-estetiikkaa sekä klassisia instrumentteja. Jouset, torvet ja pianot soivat isosti ja paikoin rikkonaisesti. Pintapuolisesti Sepikka tuntuu lempeältä askartelulta, lapsenomaiselta luontofiilistelyltä. Seesteinen kuplinta kiihtyy kuitenkin kuin huomaamatta täysin arvaamattomaksi hengästyttäväksi juoksuksi pakkasessa läpi sumuisten peltojen.

Sepikan debyyttialbumi En kestä kylmää lailla ahvenen (2021) palkittiin Indie Awards -gaalassa vuoden albumina, minkä lisäksi Soundi-lehti valitsi Sepikan vuoden tulokkaaksi ja Emma-gaalastakin irtosi kaksi ehdokkuutta. Debyytti oli lisäksi ehdolla arvostetun pohjoismaisen Nordic Music Prizen saajaksi.

Sepikka julkaisee odotetun toisen studioalbuminsa helmikuussa 2024.

Illan avaa duona esiintyvä Pambikallio. Pambikallio on hurmannut suomenkielisellä psykedeliapopillaan heti ensijulkaisuistaan lähtien.

Pambikallion utuisen ja kimaltelevan kaikuisan dreampop-rangan ympärille on kasvanut duon käsissä ilahduttavan svengaavat, määrätietoisesti surisevat ja psykedeelisen taianomaiset raajat. Lopputulos on universaalin suvereeni. Kaikki yksityiskohdat ovat loppuun asti mietittyjä ja sen huomaa löytäessään yhtyeen musiikista toistuvasti jotain uutta.

Yhtyeen toinen albumi, Parc de Pambi julkaistiin lokakuussa 2023 Helmi Levyjen toimesta.

www.glivelab.fi/tampere


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 20:15
Showtime klo 21:00

Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.

***

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE

Tutustu ajantasaisiin turvallisuusohjeisiin täällä:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus

***

Esteettömyys:

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: kyllä
Tapahtumassa on pyörätuolikoroke: ei

Myynti loppuu 26.4.2024 20:15.