EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 16.2.2024  /  Kuudes Linja  /  Helsinki

Sepikka (levyjulkkarit), Maija Kauhanen, Lohtu

Sepikka (levyjulkkarit), Maija Kauhanen, Lohtu Liput

Helsingin Kuudennella Linjalla nähdään 16.2.2024 odotetun toisen albuminsa julkaisevan SEPIKKA-yhtyeen levynjulkaisukeikka. Mukana illalla myös arvostettu kanteleartisti MAIJA KAUHANEN sekä tuore indie-nimi LOHTU.

SEPIKKA (LEVYJULKKARIT)

Sepikka -artistinimen takana on 2021 julkaistun debyyttialbuminsa myötä lukuisia palkintoja ja ehdokkuuksia haalinut Joni Seppänen. Artistin omaleimaisessa maailmassa samastutaan eläimiin, ylistetään ystävyyttä ja tehdään tarkkanäköisiä havaintoja ihmisistä ja ajastamme. Vahvana pohjavireenä on turhautuminen yhteiskunnan tehokkuusajatteluun ja luonnon hyväksikäyttämiseen. Omaleimaisen artistin äänimailmaa on verrattu mm. Grammy-palkittuun Bon Iveriin.

Sepikan debyyttialbumi En kestä kylmää lailla ahvenen (2021) palkittiin Indie Awards -gaalassa vuoden albumina, minkä lisäksi Soundi-lehti valitsi Sepikan vuoden tulokkaaksi ja Emma-gaalastakin irtosi kaksi ehdokkuutta. Debyytti oli lisäksi ehdolla arvostetun pohjoismaisen Nordic Music Prizen saajaksi.

Sepikka julkaisee odotetun toisen studioalbuminsa helmikuussa 2024.

Alt Agency

MAIJA KAUHANEN

Kansanmuusikko, laulaja-lauluntekijä ja kanteleartisti Maija Kauhanen on räjähtävän voimakas ja monipuolisen taitava yhden naisen orkesteri, joka on lyhyessä ajassa luonut komean kansainvälisen uran. Kauhasen taiteen perustana on suomalaiskarjalainen perinne soittimineen sekä soitto- ja laulutekniikoineen.

Maailmallakin arvostettu muusikko sai vuoden 2023 Pohjoismaiden neuvoston musiikkipalkinnon.

Saura Booking

LOHTU

Lohtu on tuore ja raikas tuulahdus kotimaisen indie-musiikin kentällä. Yhtyeen laulaja Konsta Koivisto on tullut tunnetuksi mm. The Scenes ja Cyril Awakens yhtyeistä.

YouTube

kuudeslinja.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Lippujen varausaika 2 päivää.

Ovella peritään security fee 3,50 €.

Liput ovelta 20 €, mikäli jäljellä.

Tutustu Kuudennen Linjan turvallisuusohjeeseen ennen tapahtumaan saapumista: www.kuudeslinja.com/turvallisuus