EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 19.6.2024  /  On the Rocks  /  Helsinki

Sepi Kumpulainen Band, Sir Mr. Taf

Sepi Kumpulainen Band, Sir Mr. Taf Liput

On the Rocksin juhannustansseissa nähdään tänä vuonna harvinaista herkkua, kun lavalle nousevat Sepi Kumpulainen Band sekä Sir Mr. Taf!

Kalevankadun laulava talonmies, 1990-luvun legenda Sepi Kumpulainen on julkaissut vuosien tauon jälkeen uuden albumin "Hyväntahtoinen lähettiläs". Folk- ja kantrihenkisellä albumilla artisti uudistuu, säilyttäen kuitenkin aitoutensa ja vilpittömyytensä.

Sepi esiintyy uuden bändikokoonpanonsa kanssa, joka koostuu pitkän linjan ammattimuusikoista. Hauska ja vauhdikas show on vakuuttanut yleisöt ympäri maata, ja tulee ehdottomasti nähdä itse livenä. Keikoilla kuullaan uusien biisien lisäksi laaja kattaus vanhoja Sepi-klassikoita, kuten "Armotonta menoa", "Railakas ilta Venetsiassa", "Hirviö tuli mua vastaan" ja "Nami nami laulu".

Illan avaa erääksi Suomen salatuimmista kulttiartisteista kutsuttu SIR MR. TAF on Pieksämäen lahja musiikkimaailmalle. On the Rocksin keikka on omia polkujaan kulkevan taiteilijan ensimmäinen klubikeikka pääkaupungissamme kahteen vuosikymmeneen, joten juhannusviikolle on nyt tarjolla todella harvinaista herkkua.

Sir Mr. Tafin ura käynnistyi 1990-luvun alkupuolella. Vuosikymmenen alussa julkaistut avantgardistiset seiskatuumaiset singlet ”Putki päällä”, ”Hyppiä ikä kaikki” ja ”Yön kiitäjät” loivat pohjan miehen uralle ja muodostuivat himotuiksi keräilykappeleiksi. Viime vuosina Taffin kulttisuosio on vankistunut Youtuben avulla ja vuonna 2023 julkaistu singlekokoelma nousi Suomen viralliselle fyysiselle albumilistalle.

Sir Mr. Tafin musiikki on omaperäistä, oivaltavaa, ainutlaatuista elektronista säveltaidetta ja tulevalla keikalla tullaan kuulemaan laaja kattaus taiteilijan tuotannosta. Vannomatta paras!

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Varmista soittoajat keikkapäivänä On The Rocksin sivuilta: www.rocks.fi/tapahtumat

Liput ovelta 17 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.

Myynti loppuu 19.6.2024 19:00.