EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

To 25.6. - Su 5.7.2020  /  Sepänpiha  /  Nummela

Sepänpihan Kotinäyttely 2020

Sepänpihan Kotinäyttely 2020 Liput

Saavutettavia asumisen unelmia!

Vihdin kunta järjestää 25.6.-5.7.2020 Nummelassa Sepänpihan Kotinäyttelyn, jonka pääteema on Pieni koti - iso elämä. Ainutlaatuinen pienten kotien alue on kävelyetäisyydellä keskustan palveluista.

Kohteita alueella on vähintään 15. Nähtävillä on tulevaisuuden asumismuotoja ja -ratkaisuja. Alueen suunnittelussa painottuneita arvoja ovat muun muassa sujuva arki, yhteisöllisyys, saavutettavuus ja aktiivinen elämäntapa.

Ohjelmaa on päivittäin koko perheelle ja alueelta löytyy myös ravintolapalvelut. Tervetuloa viihtymään!

www.facebook.com/Kotinayttely

Wine in the Woods

Wine in the Woods -lippupaketti sisältää lahjakortin, jolla voit osallistua Wine in the Woods -elämysmatkalle, jossa viinit ja metsä kohtaavat aivan uudella tavalla. Asiantuntevat oppaamme johdattavat sinut matkalle makujen ja tuoksujen maailmaan, Sepänpihan kotinäyttelyalueen laidalle, keskelle metsää pystytettyyn viinibaarimme. Eräsommelierimme johdattaa sinut kokemuksiin, jossa viinien ja metsän maut, tuoksut ja tarinat kohtaavat toisensa.

Wine in the Woods -lipulla voit tutustua näyttelyyn lipussa mainittuna päivänä. Ainoastaan suoria ostoja nettisivuilta, ei varausmahdollisuutta.

www.kotinayttely.fi


Ikäraja: Ikärajaton

Pääsylippu on käytettävissä minä tahansa päivänä Sepänpihan aukioloaikojen puitteissa klo 10-18. Lipun voi käyttää kerran.

Lapset (alle 18-v) ilmaiseksi aikuisen seurassa.

Pääsylipuilla 5 € alennus pääsylipusta PuuhaPark Vihti Resort kesällä 2020.