EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 30.8.2024  /  Myyräncolo, Skenesali  /  Vantaa

Sentenced-ilta

Sentenced-ilta Liput

Suuren suosion saanut Sentenced-aiheinen kirja- ja musiikkitapahtuma saapuu Vantaalle 30.8. Skenesaliin.

Luvassa on niin Sentencedin kappaleiden uusia akustisia sovituksia kuin kahden cover-bändin keikka illan päätteeksi. Paikalla on myös keväällä julkaistun elämäkerran Melankolian mestari - Miika Tenkula kirjoittaja Nefertiti Malaty.

Acoustenced soittaa Sentencedin kappaleita akustisina versioina kahden kitaran voimin, luoden näin uudenlaisia sovituksia alkuperäisistä Sentencedin kappaleista. Acoustenced pyrkii välittämään Sentencedin musiikin tunnelmaa ja sisältöä akustisen ja intiimin esitystyylin kautta.

Mourning Wood on Pohjolan melankoliasta syntynyt kokoonpano, joka koostuu musiikkialan ammattilaisista. Myösoman tuotannon kanssa kunnostautunut Mourning Wood tarjoaa viimeisen päälle autenttisen Sentenced-elämyksen rautaisen ammattimaisella otteella. Tunnelma keikoilla on kauniin haikea kuten asiaan kuuluu.

Elinkautinen on tamperelaislähtöinen Sentencedille omistautunut tribuuttibändi, joka esittää biisejä läpi yhtyeen diskografian sopivalla yhdistelmällä katkeruutta ja iloa. Elinkautinen tarjoilee rouheaa ja jykevää Senari-tulkintaa saaden tunnelman kattoon.

Nefertiti Malaty on kirjoittanut elämäkerran Melankolian mestari (Like kustannus). Kirja on tehty yhteistyössä Sentenced-yhtyeen jäsenten ja Miika Tenkulan perheen kanssa. Tilaisuudessa on mahdollista ostaa kirja ja saada se halutessaan omistuskirjoituksella.

Maaliskuussa 2024 julkaistu kirja kertoo kitaristin koskettavan tarinan lapsuudesta aina ennenaikaiseen kuolemaan saakka. Kirjaa on toivottu pitkään, sillä vielä vuosikymmenten jälkeenkin Sentenced nauttii fanien intohimoista arvostusta, ja Miika Tenkulan maine virtuoosimaisena kitaristina kasvaa entisestään.

Aikataulu:

19:00 Ovet
20:00 Kirjailijan haastattelu ja yleisökysymyksiä
21:00 Acoustenced
22:00 Elinkautinen
23:00 Mourning Wood

Acoustenced:

Youtube Facebook | Instagram

Mourning Wood:

Youtube | FacebookInstagram

Elinkautinen:

Youtube | Facebook | Instagram | Muhoksen keikka

Nefertiti Malaty

Facebook | Kirjan sivut | Instagram

Kirja-arvioita:

KaaosZine | Soundi

***

Skenesali: Facebook | Instagram

www.mcolo.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00
Showtime 20:00

Liput ovelta 22 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään 3 € eteispalvelumaksu.

Skenesali on Myyrmäen uusin, upein ja rouhein keikkapaikka!
Löydät Skenesalin 20 metrin päästä Myrtsin juna-asemalta, jonne päätyy P-junalla reilussa vartissa steissiltä, AB-lipulla.

***

Esteettömyys:

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: ei
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: kyllä
Tapahtumapaikalla on mahdollisuus induktiosilmukan käyttöön: ei
Tapahtumassa on pyörätuolikoroke: ei
Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi: Jesse Laukkonen
txt/email +358405236172 | [email protected]

Esteettömyys puutteellista, portaat. Avustajan kanssa mahdollista kulkea vaihtoehtoista reittiä Skenesaliin. Esteetön WC eri kerroksessa, kulku järjestettävissä. Olethan yhteydessä, niin järjestetään kulku.

Myynti loppuu 30.8.2024 19:00.