EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 30.8. - Su 1.9.2024  /  Useita paikkoja  /  Useita kaupunkeja

Sensommar Filmfest 2024

Sensommar Filmfest 2024 Liput

Kaihoa ja kauneutta Reposaaressa 30.8.-1.9.2023

Sensommar Filmfest kokoaa yhteen elokuvan ystäviä hyvästelemään kesää kauniiden ja kaihoisien elokuvien äärelle. Se on viikonlopun kestävä eskapistinen sukellus elokuvataiteeseen omalaatuisessa ja romanttisessa saaristolaiskylässä.

Sensommarin ohjelmisto on rakennettu kokonaisuudeksi, joka jättää kauniin kaihoisan jälkihehkun ja hyvästelee kuluneen kesän viikonloppuna, jolloin rannikkoseuduilla vietetään mökkikauden päättäjäisiä, venetsialaisia tai muinaistulien yötä.

Ohjelmisto koostuu klassikoista, kotimaisten uutuuksien ennakkonäytöksistä, moderneista klassikoista, arkistojen helmistä sekä kiinnostavimmista festivaalimenestyjistä valikoituina tuoreeltaan Cannesin ja Berliinin elokuvajuhlilta.

Festivaali järjestetään Selkämerellä Porin edustalla sijaitsevassa omaleimaisessa Reposaaressa, joka esittäytyy vierailleen ystävällisenä ja kiehtovana saaristolaiskylänä.

Päätapahtumapaikkana toimii keskellä Reposaaren pittoreskiä puutaloasemakaavaa sijaitseva kaunis Vapaapalokunnan vuonna 1901 rakennettu juhlatalo, joka on säilyttänyt koristeellisen charminsa interiööriään myöten.

Festivaalin järjestämisestä vastaa tapahtumaa varten perustettu voittoa tavoittelematon yhdistys Sensommar Film Festival Ry.

Facebook-tapahtuma

Instagram

www.sensommar.fi


Elokuvakohtaiset ikärajat vaihtelevat.

Kannatuslippu pitää sisällään kaikkiin tapahtumiin oikeuttavan festivaalipassin, festivaalituotteen sekä festivaalikatalogin.

Lippujen varausaika 2 päivää.

Festivaalipassi

Festivaalipassi toimii sarjalipun tavoin ja elokuvakohtainen paikkavaraus tulee tehdä Tiketin kautta. Passi oikeuttaa pääsyn kaikkiin näytöksiin paikkavarauksen kanssa.

Elokuvakohtaiset lippusi pääset lunastamaan festivaalipassisi koodilla. Valitse esitys, johon haluat lunastaa lipun ja valitse "Lippu festivaalipassilla". 

***

Esteettömyys:
Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: ei
Tapahtumapaikalla on mahdollisuus induktiosilmukan käyttöön: ei
Tapahtumassa on pyörätuolikoroke: ei
Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi: kyllä, [email protected]

Reposaari
Pori
Reposaaren VPK-talo
Amiraalinkatu 6, 28900, Pori