EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 25. - Su 27.8.2023  /  Useita paikkoja  /  Useita kaupunkeja

Sensommar Filmfest 2023

Sensommar Filmfest 2023 Liput

Kaihoa ja kauneutta Reposaaressa 25.8.-27.8.2023

Sensommar Filmfest kokoaa yhteen elokuvan ystäviä hyvästelemään kesää kauniiden ja kaihoisien elokuvien äärelle. Se on viikonlopun kestävä eskapistinen sukellus elokuvataiteeseen omalaatuisessa ja romanttisessa saaristolaiskylässä.

Sensommarin ohjelmisto on rakennettu kokonaisuudeksi, joka jättää kauniin kaihoisan jälkihehkun ja hyvästelee kuluneen kesän viikonloppuna, jolloin rannikkoseuduilla vietetään mökkikauden päättäjäisiä, venetsialaisia tai muinaistulien yötä.

Ohjelmisto koostuu klassikoista, kotimaisten uutuuksien ennakkonäytöksistä, moderneista klassikoista, arkistojen helmistä sekä kiinnostavimmista festivaalimenestyjistä valikoituina tuoreeltaan Cannesin ja Berliinin elokuvajuhlilta.

Festivaali järjestetään Selkämerellä Porin edustalla sijaitsevassa omaleimaisessa Reposaaressa, joka esittäytyy vierailleen ystävällisenä ja kiehtovana saaristolaiskylänä.

Päätapahtumapaikkana toimii keskellä Reposaaren pittoreskiä puutaloasemakaavaa sijaitseva kaunis Vapaapalokunnan vuonna 1901 rakennettu juhlatalo, joka on säilyttänyt koristeellisen charminsa interiööriään myöten.

Festivaalin järjestämisestä vastaa tapahtumaa varten perustettu voittoa tavoittelematon yhdistys Sensommar Film Festival Ry.

Instagram

Facebook-tapahtuma

www.sensommar.fi


Elokuvakohtaiset ikärajat vaihtelevat.

Ennakkoliput vaihdetaan festivaalipasseihin tapahtumapaikalla.

Kannatuslippu sisältää kaikkiin tapahtumiin oikeuttavan festivaalipassin, rajoitetun Sensommar -oheistuotteen sekä festivaalikatalogin.

Lippujen varausaika 2 päivää.

Reposaari
Pori
Reposaaren VPK-talo
Amiraalinkatu 6, 28900, Pori