EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 4.12.2021  /  Ähtäri-halli  /  Ähtäri

Seminaarinmäen mieslaulajat: Semmarit World Tour 30v.

Seminaarinmäen mieslaulajat: Semmarit World Tour 30v. Liput

Semmarit, viralliselta nimeltään Seminaarinmäen mieslaulajat, on Jyväskylässä vuonna 1989 perustettu 19-päinen mieskuoro, joka rikkoo tarkoituksellisesti kuoromusiikin rajoja. Kuoron musiikkia on vaikea lokeroida tiettyyn genreen, mutta sen juuret ovat rockissa ja popissa. Mustiin pukuihin sonnustautuneen yhtyeen esiintymiset tunnetaan näyttävyydestään ja huumoripitoisuudestaan.

* * *

Semmarit esiintyi Ähtärissä viimeksi maaliskuussa 2019, jolloin Ähtäri-halli oli täynnä. Nyt Ähtäri Eventsillä on ilo sekä kunnia tuottaa tämän uniikin kuoron konsertti uudelleen Ähtäri-hallille yhteistyössä Ähtärin kaupungin kanssa. Ostamalla lipun ennakkoon varmistat paikkasi spektaakkelin yleisössä!

Ähtäri Events Facebookissa

www.semmarit.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 19:00
Showtime 20:00

Ohjelma sisältää väliajan.

Alle 7-vuotiaat lapset ilmaiseksi sylipaikalle. Mikäli lapselle halutaan oma istumapaikka, tulee ostaa myös oma lippu.

Lippuja myydään ovelta, mikäli ennakkomyynnistä jää jäljelle. Liput ovelta alk. 34 €.

Pyörätuolipaikat ovat permannolla, avustajan paikat B-katsomon ensimmäisellä rivillä.

***

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintoviraston 12.11.2021 antamien määräysten vuoksi tapahtumaan pääsee ainoastaan koronapassilla.

Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot