EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 20.7.2019  /  Bar Loose  /  Helsinki

Sekret Teknik, Local Al

Sekret Teknik, Local Al Liput

LOCAL AL
Monessa mukana ollut Aleksi Pahkala tunnetaan ihmisoikeuksia puolustavana aktivistina, vuosistaan Radio Helsingin toimittajana ja musiikkipäällikkönä, edesmenneen Stupido-Shop -levykaupan monitoimimiehenä sekä yhtyeistään Gim Kordon ja The Duplo!. Nyt Pahkala yllättää uudella sooloprojektillaan Local Al.

Kun pitkät päivätyöt musiikin parissa eivät enää inspiroineet entiseen malliin ja elämä ei muutenkaan tuntunut olevan oikeilla raiteillaan, oli aika pysähtyä, kokeilla jotain uutta ja antaa enemmän aikaa itselleen ja perheelleen.

Pysähtyminen kannatti, elämään löytyi lisää tasapainoa ja pikkuhiljaa kadonnut inspiraatio musiikkiinkin palasi.

Pahkala istahti pitkästä aikaa kiireettömänä akustisen kitaransa kanssa sängynlaidalle ja uusia kappaleita alkoi syntymään. Syntyi lauluja rakkaudesta, elämästä, maailmasta ja kaipuusta, syntyi Local Al.

SEKRET TEKNIK

Kahden punkkarin ensimmäinen syntikkabändi sai alkunsa kummankin kaivatessa vaihtelua perinteisiin bändikuvioihin. Takaraivossa piili halu päästä kerrankin käsittelemään itselle
rakkaita aiheita -scifiä, tietokonepelejä, 80-luvun kauhua ja feikkisatanismia! Aluksi yhtyeen piti esiintyä avaruussatanistisena uskonlahkona, mutta ajatuksesta luovuttiin pian ja lahkon sijaan päätettiin keskittyä olennaiseen, soittamaan tummaa ja tanssittavaa syntikkamusaa.

Viiden vuoden ikäinen yhtye on nopeasti noussut 80-luvun tummempien pohjavirtausten estetiikkaa arvostavien piirien tietoisuuteen. Viime vuosina myös Ruotsissa ja Virossa keikkaillut bändi on genren kovimpia livebändejä.

Radikal Software on yhtyeen kolmas levy ja se jatkaa Sekret Teknikin matkaa syvälle 80-lukulaisen populaarikulttuurin syövereihin. Levyn nimi on kunnianosoitus vapaata
informaatiota ja radikaalia kansalaismediaa edistäneelle Radical Software-zinelle ja sen edustamalle DIY-filosofialle. Kappaleet viittaavat mm. Neil Gaimanin teksteihin, Ghost in the Shell-animeen, Mad Maxiin, 80-luvun satanismijahteihin, H.P. Lovecraftin myytteihin ja anarkistifilosofi Noam Chomskyn kirjoituksiin. Tämän bändin olisi pitänyt soida Terminator ykkösen discokohtauksessa!

www.barloose.com


Ikäraja: K-18
Tarkista soittoajat www.barloose.com

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Liput ovelta 9 €, mikäli jäljellä.