EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 22.3.2024  /  Bar Loose  /  Helsinki

Sekret Teknik, 8-Bits High ja VAU!!

Sekret Teknik, 8-Bits High ja VAU!! Liput

Bar Loosessa juhlistetaan Perjantaina 22.3. Sekret Teknikin uuden Missile Command levyn julkaisua. Heidän lisäksi illan aikana lavalle nousevat 8-Bit High ja VAU!!

SEKRET TEKNIK

Sekret Teknikin syntetisaattorimusiikki yhdistää 80-luvun tumman cybersoundin moderniin synthwaveen, synapoppiin ja tanssittavaan EBM:ään. Sekret Teknikin kuvitteellisessa menneisyydessä 80-luvun dystooppiset tulevaisuuden kuvitelmat toteutuivat. Yhtye itse kuvaa musiikkiaan ydinsodan jälkeiseksi syntetisaattorimusiikiksi.

Yhtyeen sanoitukset käsittelevät tietokonepelejä, scifiä, 80-luvun toimintaleffoja ja H.P. Lovecraftin kauhutarinoita. Maaliskuussa Sekreteiltä ilmestyy uusi levy “Missile Command” (digi/vinyyli). Levy on yhtyeen kolmas pitkäsoitto, ja sen julkaisee Stupido Records. Missile Command viittaa klassiseen 80-luvun tietokonepeliin “Missile Command”. Pelissä pelaaja yrittää estää ohjushyökkäyksiä ja pelastaa kaupunkinsa.

8BITS HIGH

Tamperelainen, vuonna 2002 perustettu 8 Bits High on maailmanlaajuisestikin poikkeuksellinen kokoonpano. Trio tuottaa musiikkinsa käyttäen äänenlähteinä ainoastaan Commodore 64 -kotitietokoneita. Yhtye ei kuitenkaan tyydy ainoastaan pätemään retrotekniikalla, sillä musiikki kestää tarkastelua omillaankin. 8 Bits High soittaa raakaa, mutta tanssittavaa electroa, jossa kuuluu vaikutteita mm. punkista, teknosta ja housesta. Loppuvuodesta 2023 ilmestyi bändin neljäs albumi System Disk IV.

VAU!!

Alun perin 1980-luvun alussa Lahdessa toiminut Vau!! heräsi eloon syksyllä 2019 julkaisemalla albumin Valkokankaat. Punkin jälkeistä uutta aaltoa edustava levy oli alun perin pitänyt julkaista jo vuonna 1982. Albumin jälkeen yhtye on julkaissut singlet Suuri mestari ja Tanssija, nekin 80-luvun demoilta löydettyjä. Maaliskuussa ilmestyy yhtyeen tulkinta Särkyneen sydämen hotelli -klassikosta.

Vaun nykykokoonpanossa soittavat Petri Rotsten, Ilkka Mattila ja jo 1980-luvulla mukana olleet Jari Karjalainen ja Tapo Leppänen.

www.barloose.com


Ikäraja: K-18

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.

Liput ovella 16 €, mikäli jäljellä.

Esteettömyys:
Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumassa on pyörätuolikoroke: ei
Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi: [email protected]