EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 13.1.2024  /  Rytmikorjaamo  /  Seinäjoki

Seinäjoki Metal Festival 2024

Seinäjoki Metal Festival 2024 Liput

Seinäjoen Rytmikorjaamo tarjoavat tammikuun toisena viikonloppuna täyden annoksen raskasta musiikkia.

Lauantaina 13. tammikuuta Rytmikorjaamolla esiintyvät Omnium Gatherum, Wolfheart, Kaunis Kuolematon, Havukruunu, Marianas Rest ja brittiyhtye Ingested.

Tarkkaa ja tappavaa death metal -vyörytystä harjoittava Ingested tulee Manchesterista. Vuonna 2006 perustettu yhtye esitteli brutaalia osaamistaan Suomessa viimeksi Lorna Shoren kiertuekumppanina ja jätti jälkeensä kaipuun, jota nyt tyydytetään.

Ingested on julkaissut kuusi pitkäsoittoa, joista viimeisin Ashes Lie Still esittelee laajakatseisen ja nälkäisen bändin, joka on valmiina iskemään täysillä.

– Olemme olleet pitkään “koiria”, mutta nyt on meidän vuoromme syödä pöydässä, Ingested toteaa itsevarmasti.

Seinäjoki Metal Festivalin kotimaiset orkesterit pitävät tapahtumat tiukasti linjassa.

Omnium Gatherum on seissut suomalaisen death metalin etulinjassa jo vuosia, Wolfheartin winter metal sopii tammikuun pakkasiin kuin porkkana lumiukon päähän, Mielenvalta-albumin myötä Helsingin On the Rocksin lokakuussa loppuunmyynyt Kaunis Kuolematon palaa halusta esittää uutta materiaaliaan livenä, pakanallisen black metalin tulkki Havukruunu vie mielen mustimpiin kammioihin ja Marianas Rest hallitsee tilaa melodisella doom metalillaan.

Esiintyjät:

Omnium Gatherum
Ingested (UK)
Wolfheart
Kaunis Kuolematon
Havukruunu
Marianas Rest

www.rytmikorjaamo.fi/klubi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Aikataulu

19:00 DOORS
19:30 - 20:15 HAVUKRUUNU
20:20 - 21:05 MARIANAS REST
21:10 - 21:55 INGESTED
22:00 - 22:45 KAUNIS KUOLEMATON
22:50 - 23:50 OMNIUM GATHERUM
23:55 - 00:40 WOLFHEART

Liput ovelta 36 €, jos jäljellä.

Tapahtumapaikalla pyörätuolikoroke.

***

Seinäjoen Elävän musiikin yhdistys Selmu Ry ja Luonnonperintösäätiö ovat perustaneet keräyksen, jonka tarkoituksena on etsiä ja rauhoittaa suojelualue Selmun toiminta-alueelta Etelä-Pohjanmaalta.

Ympäristölipun +3€ lahjoitetaan lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Rytmikorjaamon metsä -keräykseen.

Rytmikorjaamon metsä -kampanjaan voi osallistua Luonnonperintösäätiön kampanjasivulla osoitteessa www.luonnonperintosaatio.fi/kampanjat/rytmikorjaamon-metsa