EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 15. - La 16.9.2023  /  Useita paikkoja  /  Seinäjoki

Seinäjoen stand up -viikonloppu

Seinäjoen stand up -viikonloppu Liput

Seinäjoen stand up -viikonloppu Rytmikorjaamolla 15.-16.9.2023

Ensimmäistä kertaa järjestettävä Seinäjoen stand up -viikonloppu täyttää Rytmikorjaamon naurusta syyskuussa. Kaksipäiväisessä tapahtumassa nähdään monipuolista komiikkaa stand up -sooloista klubi-iltoihin.


Perjantain 15.9. ohjelmisto

Klo 18:00 Tommi Mujunen – 20 vuotta komiikkaa (45 min) @ Varicko
On vuosi 2023 ja Tommilla tulee täyteen 20 vuotta stand upia. Moinen merkkipaalu ansaitsee sooloesityksen ja sellaisenhan Tommi on rykäissyt. Tommi pakkaa mukaansa parhaat jutut vuosien varrelta ja naurattaa ja ihastuttaa yleisöä nokkelalla komiikalla.

Klo 19:00 Klubi (1 h 30 min, sis. tauon) @ Rytmikorjaamon iso sali
Aatu Raitalan isännöimällä stand up -klubilla esiintyy Heli Sutela, Kaisa Pylkkänen & Ilari Johansson. Open mic -koomikkona nähdään Nopee naurattaja 2022! -kilpailun voittaja Joonas Ranta.

Klo 21:00 Ernest Lawson Show (1 h 30 min, sis tauon) @ Rytmikorjaamon pieni sali
Mitä syntyy, kun yhdistetään hauskuus ja musiikki? Jotain aivan naurettavan hyvää! Koko kansan hymypoika Ernest Lawson tuo Rytmikorjaamon lavalle elämänsä kaikki huvittavat sävyt. Ainutlaatuista kokoillan show’ta säestää hengästyttävän lahjakas yhden hengen orkesteri, muusikko Sam Weckman.


Lauantain 16.9. ohjelmisto

Klo 18:00 Jaakko Saariluoma – Lavat auki (1 h 45 min, sis tauon) @ Rytmikorjaamon iso sali
Jaakko Saariluoma on valmis valloittamaan lavat ympäri Suomen pandemian takia esittämättä jääneellä uudella stand up -soolollaan! Komiikan suurmestarin kiertueet ovat olleet yleisömenestyksiä ja tälläkin kertaa luvassa on armottoman hauskaa huumoria stadista landelle. Edellisestä kiertueesta on kulunut kahdeksan vuotta, joten juttua piisaa: vajaan kaksituntisen aikana kuulet miten maailma makaa ja mitä kaikkea tällä välin on tapahtunut.

20:00 Saana Peltola – Oman elämäni kuokkavieras (45 min) @ Varicko
Oman elämäni kuokkavieras on yhden naisen koko illan stand up -show. Esitys on stand up -koomikko Saana Peltolan 10-vuotisen stand up -uran virstanpylväs, välietappi ja tulikoe. Sydämellinen ja räävitön tarina kuolemanpelosta ja elämänjanosta. Esitys on koomikon sielun takakansi, kuokkavieraan manifesti, kumarrus, pyllistys, maailmankaikkeuden lyhyt oppimäärä ja tekaistu osatotuus melkein kaikesta.

21:00 Klubi (1 h 30 min, sis. tauon) @ Rytmikorjaamon pieni sali
Heikki Viljan isännöimällä klubilla esiintyy Saana Peltola, Matti Paalanen ja Antti Haapala. Open mic -koomikkona nähdään Nopee naurattaja 2022! -kilpailun finalisti Roosa Maskonen.

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Järjestäjä: Suomen Stand Up Club & Häjy Live

www.rytmikorjaamo.fi


Ikäraja: K-18

Alennuksiin oikeuttavat kortit ja todistukset tarkastetaan ovella

Lippujen varausaika 2 päivää.