EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 26.4.2023  /  Suolahtisali  /  Äänekoski

Seeli Toivio & Tuula Hällström: Kohti kesää

Seeli Toivio & Tuula Hällström: Kohti kesää Liput

Mezzosopraano Seeli Toivion ja pianotaiteilija Tuula Hällströmin keväinen laulukonsertti kajahtaa Suolahti-salissa torstaina 26.4. klo 19.

Mezzosopraano Seeli Toivio, joka myös sellistinä tunnetaan, laulaa kauniita kotimaisia lauluja Kuulasta Merikantoon pianotaiteilija Tuula Hällströmin säestyksellä. Kuullaan myös pianosooloja mm. Jean Sibeliukselta. Seeli Toivio ylsi viime Toivo Kuula -laulukilpailussa finaaliin ja voitti erikoispalkinnon; hän debytoi kesällä 2022 R. Wagnerin "Siegfried"-oopperan Erdan roolissa. Seeli Toivio on esiintynyt kotimaan lisäksi laajasti ulkomailla, mm. New Yorkin Carnegie Hallissa, Wienin Musikvereinissa ja Lontoon Queen Elizabeth Hallissa. Hän on Hälsströmin tavoin myös levyttänyt paljon – molempien artistien levyjä voi ostaa konsertin jälkeen, käteinen, MobilePay ja kortit käyvät maksuvälineinä.

Tuula Hällström tunnetaan erityisesti taitavana liedpianistina. Hän onkin esiintynyt lukuisten tunnettujen oopperalaulajien kanssa kotimaan lisäksi myös ulkomailla.

Konsertissa on väliaika, jonka aikana voi ostaa kahvia ja pullaa. Konsertti kestää väliaikoineen kaksi tuntia.

www.aanekoski.fi/tapahtumakalenteri


Aika: Ovet klo 18:00
Showtime 19:00

Eteispalvelumaksu sisältyy hintaan.
Liput ovelta 22 €, mikäli jäljellä.

Paikat ovat numeroimattomia istumapaikkoja.

Myynti loppuu 26.4.2023 18:55.