EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–16 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.

La 27.2. - Ma 8.3.2021  /  Useita paikkoja  / 

Karanteeniteatteri: Seela Sella seisaallaan! Monikamerataltiointi vuodelta 2009

Karanteeniteatteri: Seela Sella seisaallaan! Monikamerataltiointi vuodelta 2009 Liput

Miltä nykyajan Suomi näyttää kun sitä syynää turhia kaihtelematon ja kokemuksen karaisema kiukkuinen daami?

Leena Tamminen on kirjoittanut monologin, jonka pippurinen pääosanesittäjätär on hurmannut teatteriyleisöä ympäri Suomen.

"Kun kerrankin on lupa sanoa, niin sanotaan sitten reippaasti! Seela Sella esittää kansan syvien rivien edustajaa, joka antaa kyytiä vanhojen ihmisten väheksynnälle, nuorten palvonnalle, julkkisten latteille mielipiteille, kaikenkarvaisille elämisen ja sisustamisen ohjeille sekä taiteilijoille, jotka tätä nykyä viihtyvät liian hyvin vallanpitäjien sylissä."

(Lähde: Tampereen Työväen Teatteri)

"Sellan esitys vetää nöyräksi. Vaatteiden ja aatteiden takaa ei paljastu pelkästään ihminen, tuntuu kuin sieltä näkyisi koko ihmisyys.

On suorastaan henkeäsalpaavaa istua keskellä yleisöjoukkoa, joka tärisyttävästä naurusta huolimatta keskittyy pidättämään hengitystään, jotta kykenisi poimimaan tarkasti näyttelijättären jokaisen äänensävyn ja huokauksen."

(Lähde: Lauri Meri, Helsingin Sanomat 23.3.2007)

 

Teksti: Leena Tamminen
Lavalla: Seela Sella
Tarja Hakonen (Tuuba)
Ohjaus: Kari Paukkunen
Tuotanto: KP-Ideat Oy / Kulttuurikone

www.karanteeniteatteri.fi


Ikäraja: Ikärajaton

Esityksen kesto: 1 h.

Jokaisella lipulla voi katsoa esitystä yhdeltä laitteelta kerrallaan. Perhelippu on tarkoitettu esityksen katsomiseen isommalla porukalla, mutta kuitenkin samalta laitteelta. Tukilipulla voit halutessasi tukea teatteria maksamalla lipusta korkeamman summan.

Stream-lippu

Pääset katsomaan teatteria osoitteessa tiketti.stream lipustasi löytyvällä 13-numeroisella koodilla.

Stream-lippu on ostettavissa 8.3.2021 klo 23:00 asti. Tallenne on katsottavissa 27.2.2021 klo 12:00 - 8.3.2021 klo 23:59 välillä.

Karanteeniteatteri