EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 8.8.2024  /  Bar Loose  /  Helsinki

See You In Hell: HELLSINKI METAL FESTIVAL KICK OFF: KYPCK, RANGER, HALYSIS

See You In Hell: HELLSINKI METAL FESTIVAL KICK OFF: KYPCK, RANGER, HALYSIS Liput

Bar Loosessa nähdään kerran kuussa kovatasoiset Hellsinki Metal Festivalin ja Bar Loosen yhteistyössä toteuttamat See You In Hell -metalliklubit, jotka esittelevät monipuolisesti suomalaista metallimusiikkia vanhoista legendoista aina uusiin tulokkaisiin. Keikkojen lisäksi luvassa on arvontoja, joissa voi voittaa festariliput.

Elokuisella Hellsinki Metal Festivalin Kick Off-klubilla nähdään festareiden teeman mukaisesti monipuolinen kattaus kotimaista metallia. KYPCK jättää lopulliset jäähyväiset Helsingille ja soittaa tämän kunniaksi erikoispitkän settinsä. Illan täydentävät helsinkiläinen pitkän linjan speed metal -bändi RANGER ja modernimpaa otetta iltaan tuova lahtelainen nouseva kyky HALYSIS.

KYPCK, länsimaalaisittain Kursk, on suomalainen raskasmetalliyhtye, joka on nyt tullut 17-vuotiaan liejuisen tiensä päähän. Tästä ei nimittäin enää nousta. Bändi julkaisi elokuussa 2023 viidennen levynsä "Prestupleniya protiv chelovechestva (Crimes Against Humanity)", joka meni toista kertaa bändin historiassa suoraan listaykköseksi Suomen virallisella listalla fyysisten albumien myynneissä. Albumi jää myös venäjäksi laulavan yhtyeen viimeiseksi. See You In Hell -klubilla yhtye jättää lopulliset jäähyväiset Helsingille: ”Welcome to show,” kuten Muhoksen taigalla sanotaan. Se on siinä.

Vuonna 2009 perustettu helsinkiläinen RANGER tykittää vanhan liiton speed metallia ja on viimeisimmän pitkäsoittonsa, vuonna 2022 julkaistun "Ylös Raunioista / Risen from the Ruins" myötä laajentanut ilmaisuaan ja aiempien levyjen sijaan levy on osin suomenkielinen Ranger has risen from the ruins!

HALYSIS on vuonna 2015 perustettu lahtelainen moderni death metal- yhtye, joka hyödyntää taitavasti teknisiä, melodisia ja progressiivisia elementtejä musiikissaan. Bändin tuore kakkosalbumi, loppuvuodesta 2023 julkaistu "Unbury The Sun" puskee bändin rajoja entisestään niin sävellysten kuin tuotannonkin osalta, tuoden esille mielenkiintoisen sekä monipuolisen kuuntelukokemuksen.

Linkit:

www.facebook.com/KypckHeadquarters

www.facebook.com/rangerheavymetal

www.facebook.com/Halysisband

www.hellsinkimetalfestival.fi

www.barloose.com


Ikäraja: K-18
Aika: klo 20:00

Ovella peritään eteispalvelumaksu3,50 €.

Liput ovella 20 €, mikäli jäljellä.

Esteettömyys:
Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumassa on pyörätuolikoroke: ei
Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi: [email protected]

Myynti loppuu 8.8.2024 20:00.