EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 6.7.2024  /  Bar Loose  /  Helsinki

See You In Hell: KORGONTHURUS, AEGRUS, NIGHTSIDE

See You In Hell: KORGONTHURUS, AEGRUS, NIGHTSIDE Liput

Bar Loosessa nähdään kerran kuussa kovatasoiset Hellsinki Metal Festivalin ja Bar Loosen yhteistyössä toteuttamat See You In Hell -metalliklubit, jotka esittelevät monipuolisesti suomalaista metallimusiikkia vanhoista legendoista aina uusiin tulokkaisiin. Keikkojen lisäksi luvassa on arvontoja, joissa voi voittaa festariliput.

Suomalaisen black metallin kärkikasti valtaa Bar Loosen heinäkuisella klubilla. Harvoin kotikentällään esiintyvä helsinkiläinen KORGONTHURUS on levittänyt mustaa sanomaansa jo yli 20 vuoden ajan, yhdistellen raakaa ja repivää black metallia epäkonventionaalisiin sävelkulkuihin.

Vuonna 2005 perustetun kouvolalaisen AEGRUSin esittämässä bläkkiksessä kuullaan sekä kauniita että tarttuvia melodioita, mutta myös raakaa ilmaisua. Bändi on edelleen repivässä livekunnossa jota kannattaa ehdottomasti tulla paikan päälle todistamaan. Vahvan panoksensa iltaan tuo myös hiljattain comebackin tehnyt ja väkevän paluulevynsä "Death From The North" tänä vuonna julkaissut, vuonna 1996 perustettu genren kulttinimi turkulainen NIGHTSIDE.

Linkit:

www.facebook.com/KorgonthurusOfficial

www.facebook.com/Aegrusofficial

www.facebook.com/Nightsideblackmetal

www.hellsinkimetalfestival.fi

www.barloose.com


Ikäraja: K-18
Aika: klo 20:00

Ovella peritään eteispalvelumaksu3,50 €.

Liput ovella 17 €, mikäli jäljellä.

Esteettömyys:
Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumassa on pyörätuolikoroke: ei
Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi: [email protected]

Myynti loppuu 6.7.2024 20:00.