EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 15.6.2024  /  Bar Loose  /  Helsinki

See You In Hell: CONVULSE, RIPPIKOULU, WHISPER

See You In Hell: CONVULSE, RIPPIKOULU, WHISPER Liput

Bar Loosessa nähdään kerran kuussa kovatasoiset Hellsinki Metal Festivalin ja Bar Loosen yhteistyössä toteuttamat See You In Hell -metalliklubit, jotka esittelevät monipuolisesti suomalaista metallimusiikkia vanhoista legendoista aina uusiin tulokkaisiin. Keikkojen lisäksi luvassa on arvontoja, joissa voi voittaa festariliput.

Kesäkuun klubilla nähdään suomalaisen old school death metallin legendaosastoa, kun Bar Loosen lavalle nousevat nokialainen jo vuonna 1990 perustettu - "World Without God" -klassikkolevynsä illassa läpi soittava - CONVULSE sekä Valkeakoskelta ponnistava, niin ikään vuonna 1990 perustettu ensimmäinen suomenkielinen death metal-bändi, ilmaisussaan omaperäinen ja tunnelmaltaan äärimmäisen painostava ja synkeämielinen RIPPIKOULU. Nuorta energiaa iltaan tuo helsinkiläinen skenen tuore nouseva nimi, Tukholman, Miamin ja Suomen vanhan liiton soundeja, DBSM-vivahteita sekä psykedeelisen ja progressiivisen rockin elementtejä musiikkiinsa yhdistelevä enigmaattinen WHISPER.

Linkit:

www.facebook.com/Convulse

www.facebook.com/rippikoulu

www.facebook.com/whisperdeathmetal

www.hellsinkimetalfestival.fi

www.barloose.com


Ikäraja: K-18
Aika: klo 20:00

Ovella peritään eteispalvelumaksu3,50 €.

Liput ovella 19 €, mikäli jäljellä.

Esteettömyys:
Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumassa on pyörätuolikoroke: ei
Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi: [email protected]

Myynti loppuu 15.6.2024 20:00.