EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–19, la 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 30. - La 31.7.2021  /  Kruunuvuorenselkä  /  Helsinki

SEASOUND 21

SEASOUND 21 Liput

www.seasound.fi


Ikäraja: K-18

SEASOUND 21 ON PERUTTU HUONOJEN SÄÄOLOSUHTEIDEN VUOKSI / SEASOUND 21 IS CANCELLED DUE TO BAD WEATHER

Murtunein mielin joudumme ilmoittamaan, että SEASOUND 21 perutaan huonojen sääolojen takia.

Toukokuussa jouduimme haastavan päätöksen eteen, kun päätimme siirtää tapahtuman huonon koronapandemiatilanteen vuoksi myöhemmäksi kesälle ja merelle, jossa yleisön kontakteja pystyttäisiin hallitsemaan paremmin. Päätös osoittautui oikeaksi, kun alkuperäisen tapahtuma-ajankohdan aikana rajoitukset olivat niin tiukat, ettei yleisötapahtuman järjestäminen olisi ollut mahdollista ja ensisijaisesti turvallista. Uusi ajankohta asetettiin heinäkuun loppuun, jolloin toiveena oli parempi koronapandemiatilanne ja hyvä rokotekattavuus.

Nyt haasteeksi vastaan tulivat kuitenkin sääolot. Pitkän hellejakson jälkeen saapunut matalapaine ja kovaksi yltyvät tuulet luovat mahdottoman yhtälön merellä järjestettävään tapahtumaan.

Pettyneinä olemme joutuneet jälleen haastavan päätöksen eteen, ja niin käsittämättömän suureksi harmiksi meidän tulee kaikkien turvallisuuden vuoksi perua tapahtuma tältä kesältä. Olemme käyneet keskusteluja pelastusviranomaisten sekä tapahtumaa mahdollistavien osapuolien kanssa ja päätös perumisesta on tehty kaikkien turvallisuus edellä.

Sääennusteet voivat muuttua nopeastikin, mutta loppuviikosta arvioidaan erittäin epävakaista ja tällä hetkellä Helsingin edustan merialueelle ennustetaan peräti 16m/s tuulenpuuskia, jolloin emme pysty takaamaan yleisön, esiintyjien ja henkilökunnan turvallista liikkumista tapahtuma-alueella. Lisäksi sateen vuoksi aluksiin asennettavia suojakatoksia ei olisi lujien tuulenpuuskien vuoksi turvallista asentaa. Samaan aikaan haluamme koronan vuoksi välttää yleisön pakkautumista aluksien sisätiloihin. Tämän hetkisten tietojen valossa ja monet järjestelykysymykset otettaessa huomioon, päätös perumisesta täytyy valitettavasti tehdä tässä vaiheessa tapahtumapäivän aamuun odottamisen sijaan.

Kaikkien lipunostajien rahat palautetaan ja Tiketti lähettää palautusohjeet sähköpostitse.

Olemme äärimmäisen pahoillamme peruuntumisen vaikutuksista viikonloppusuunnitelmiinne. Toivottavasti voitte käyttää vapautuneen ajan esimerkiksi johonkin muuhun tapahtumaan, sillä tämä ala tarvitsee tukeanne enemmän kuin koskaan.

Haluamme luoda iloisia kohtaamisia, ainutlaatuisia elämyksiä ja olla varmoja siitä, että jokainen voi nauttia turvallisesta ja vastuullisesta tapahtumasta. Kiitos ymmärryksestänne ja olkaa rohkeasti yhteydessä, mikäli kysymyksiä liittyen lippujen palautukseen tai muuhun herää (info@seasound.fi).

Koko SEASOUND-tiimin puolesta pahoittelemme ja toivotamme sydämemme pohjalta ihanaa loppukesää.
Siirrämme nyt katseet tulevaan ja toivomme, että näemme taas merellä!

Ostamalla lipun tapahtumaan asiakas sitoutuu esittämään voimassa olevan Koronatodistuksen, mikäli viranomainen, tapahtumajärjestäjä tai muu taho sitä kyseiseen tapahtumaan osallistumiseksi edellyttää. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot
Kruunuvuorenselkä
Helsinki