EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–19, la 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 31.7.2021  /  Kruunuvuorenselkä  /  Helsinki

SEASOUND 21

SEASOUND 21 Liput

Tapahtuma on siirtynyt.

Alkuperäiselle päivämäärälle ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisinaan (katso alla). Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 30.6.2021 mennessä.

Kaikki jo ostetut liput käyvät uuteen ajankohtaan seuraavasti:

  • Perjantain henkilölippu käy la 31.7. klo 18:30 lähtevään vesibussiin - artisteina Karri Koira & Kasmir.
  • Lauantai henkilölippu käy la 31.7. molempiin vesibussiristeilyihin - artisteina Kuningasidea, SOFA, Karri Koira ja Kasmir. Huomaa, että alus käy välissä satamassa.
  • Kahden päivän henkilöliput käyvät molempiin la 31.7. vesibussiristeilyihin sekä perjantain etkopäivään.
  • Kaikki veneliput käyvät lauantain ohjelmaan.

***

SEASOUND 21 - LIPUT JA INFO

Festarikesän ainutlaatuisin merellinen musiikkitapahtuma SEASOUND juhlitaan 30.-31.7.2021.
Perjantai on tapahtuman virallinen etkopäivä, jonka tarkemmat tiedot julkaistaan myöhemmin.

Uudet päivämäärät aiheuttavat muutoksia niin ohjelmassa kuin tapahtumapaikassa, joten luethan tapahtumatiedot huolellisesti.

Lauantaina tapahtuma huipentuu Kruunuvuorenselällä, jossa kelluvan lavan ohjelmaa pääsee seuraamaan joko omasta veneestä tai vesibussista käsin. Luvassa huippuartisteja, merimaisemaa, herkullista ruokaa ja unohtumatonta tunnelmaa. Paatti time, excellent!

Jokaisesta myydystä lipusta lahjoitetaan euro John Nurmisen säätiön Itämerityöhön.

Lisätiedot lipputyypeistä ja saapumisesta saat osoitteesta www.seasound.fi

Julkaistut esiintyjät:

La 31.7.2021
Karri Koira, Kasmir, Kuningasidea, SOFA, Tavastian Lauantaidisko DJs

Päiväristeily klo 15:30 - 18:30
Kuningasidea, SOFA

Iltaristeily klo 18:30 - 22:00
Karri Koira & Kasmir

***

Perjantain ohjelma ja saapumisohjeet julkaistaan sivulla: www.seasound.fi

www.seasound.fi


Ikäraja: K-18


Lippuja on sekä vene-, että henkilökohtaisia.
HUOM. LUE TARKASTI OHJEET LIPUISTA.

Venekohtainen lippu vaihdetaan fyysiseen lippuun tapahtuma-alueen tukiveneellä. Lipun oston ja vaihdon kriteereinä on rekisteröity vesikulkuneuvo, ja täysi-ikäinen kuljettaja. Vesikulkuneuvosta on myös löydyttävä asianmukaiset varusteet, kuten voimassa oleva jauhesammutin, tyhjennyspumppu, sekä pelastusliivit jokaiselle vieraalle. Mikäli ehdot eivät täyty, ei lippua luovuteta ja rahat ostetusta lipusta palautetaan.

Huomioithan että vesiliikennelaissa tulee vahvasti esille vesikulkuneuvon päällikön vastuu. Päällikkö vastaa muun muassa vesikulkuneuvon kulusta, turvallisuudesta sekä varusteista ja niiden käytöstä. Päällikkö vastaa myös siitä, ettei vesikulkuneuvon käytöstä aiheudu vaaraa, haittaa tai häiriötä kenellekään, mukaan lukien ympäristölle.

Lisätietoja www.seasound.fi

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

***

Venekohtaiset liput:

Snadi Botski
Venekohtainen lippu alle 7m pituiselle veneelle - vaatii joko oman tai vuokratun veneen. Lippu oikeuttaa koko veneseurueen pääsyn tapahtumaan.

Buli Botski
Venekohtainen lippu yli 7m, mutta max 23,99m pituiselle veneelle - vaatii joko oman tai vuokratun veneen. Lippu oikeuttaa koko veneseurueen pääsyn tapahtumaan.

Öky Botski
Kahden päivän venekohtainen lippu stadin ökyimmälle veneelle SEASOUND-tapahtumaan. Kultainen lippu ja samppanjatarjoilu. Veneen pituus max 23,99m. Lippuja myydään vain 1 kpl. Lippu oikeuttaa koko veneseurueen pääsyn tapahtumaan. Ystävät mukaan ja ökyilemään!

***

Henkilökohtaiset liput (K-18)

Henkilökohtainen lippu oikeuttaa pääsyn vesibussiin, josta seurataan kelluvan lavan keikkoja. Vesibusseissa on anniskelu.
Päiväristeily klo 15:30-18:30: SOFA, Kuningasidea
Iltaristeily klo 18:30-22: Karri Koira, Kasmir

***

Lipun ostaneiden asiakkaiden tiedot kerätään ja luovutetaan järjestäjälle myöhempää ohjeistamista ja tiedottamista varten.

Kruunuvuorenselkä
Helsinki