EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–16 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.

Pe 28. - La 29.5.2021  /  Isosaari  /  Helsinki

SEASOUND 21

SEASOUND 21 Liput

Tiukat tapahtumarajoitukset näyttävät ylettyvän pitkälle kesään, minkä vuoksi SEASOUND:ille etsitään uutta mahdollista ajankohtaa.

Tapahtumakonsepti mahdollistaa edelleen juhlimisen turvaväleillä, joten festarit päästään toivottavasti juhlimaan vielä loppukesästä 2021. 

Uusi ajankohta voi aiheuttaa muutoksia ohjelmassa, minkä vuoksi lipunmyynti on hetkellisesti keskeytetty. Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan uuteen ajankohtaan. Liput on myös mahdollista palauttaa, silloinkin kun uusi ajankohta on ilmoitettu. Voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 1.6.2021 mennessä.

Tapahtumajärjestäjä vastaa mielellään kaikkiin herääviin kysymyksiin osoitteesta info@seasound.fi .

 

SEASOUND 21 - LIPUT JA INFO

Festarikesän 2021 käynnistävä merellinen musiikkitapahtuma SEASOUND rantautuu Helsingin Isosaareen 28.-29. toukokuuta. Kaksipäiväisessä tapahtumassa tunnetut kotimaiset artistit nousevat esiintymään kelluvalle 360º -lavalle uimarannan edustalle ja yleisö voi nauttia musiikista joko saaresta tai veneistä käsin.

Isosaari on yli 100 vuotta vanha linnakesaari, joka avautui yleisölle vasta vuonna 2017. Isosaari on yksi Helsingin seudun uloimmista saarista, ja sen nähtävyydet ja luonto ovat ainutlaatuisia. Saari on lähellä kaupunkia, mutta vapaa kaupungin hälinästä.

Tapahtumaan on mahdollista saapua reilun puolen tunnin laivakuljetuksella Kauppatorilta, tai vaihtoehtoisesti omalla veneellä suoraan lavan edustalle kellumaan.

Tapahtuma luodaan yhteistyössä lukuisten merellisten toimijoiden kanssa ja tapahtuman tunnussana on vastuullisuus: jokaisesta myydystä lipusta lahjoitetaan euro Itämeren puhtauteen, ja turvallisuus on otettu huomioon järjestelyissä.

Julkaistut esiintyjät:

Pe 28.5.2021
Kasmir, Kauriinmetsästäjät, Elias Gould, Luukas Oja, Tavastian Lauantaidisko DJs

La 29.5.2021
Karri Koira, Teflon Brothers, Kuningasidea, SOFA, Tavastian Lauantaidisko DJs

www.seasound.fi


Ikäraja: K-18

Lipputyyppejä on sekä venekohtaisia, että henkilökohtaisia.
HUOM. LUE TARKASTI OHJEET LIPUISTA.


Venekohtainen lippu vaihdetaan fyysiseen lippuun tapahtuma-alueen tukiveneellä. Lipun oston ja vaihdon kriteereinä on rekisteröity vesikulkuneuvo, ja täysi-ikäinen kuljettaja. Vesikulkuneuvosta on myös löydyttävä asianmukaiset varusteet, kuten voimassa oleva jauhesammutin, tyhjennyspumppu, sekä pelastusliivit jokaiselle vieraalle. Mikäli ehdot eivät täyty, ei lippua luovuteta ja rahat ostetusta lipusta palautetaan. 

Huomioithan että vesiliikennelaissa tulee vahvasti esille vesikulkuneuvon päällikön vastuu. Päällikkö vastaa muun muassa vesikulkuneuvon kulusta, turvallisuudesta sekä varusteista ja niiden käytöstä. Päällikkö vastaa myös siitä, ettei vesikulkuneuvon käytöstä aiheudu vaaraa, haittaa tai häiriötä kenellekään, mukaan lukien ympäristölle.

Lisätietoja www.seasound.fi

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

-----------------------------------------------------

Venekohtaiset liput:

Snadi Botski
Venekohtainen lippu alle 7m pituiselle veneelle - vaatii joko oman tai vuokratun veneen. Lippu oikeuttaa koko veneseurueen pääsyn tapahtumaan.

Buli Botski
Venekohtainen lippu yli 7m, mutta max 23,99m pituiselle veneelle - vaatii joko oman tai vuokratun veneen. Lippu oikeuttaa koko veneseurueen pääsyn tapahtumaan.

Öky Botski
Kahden päivän venekohtainen lippu stadin ökyimmälle veneelle SEASOUND-tapahtumaan. Kultainen lippu ja samppanjatarjoilu. Veneen pituus max 23,99m. Lippuja myydään vain 1 kpl. Lippu oikeuttaa koko veneseurueen pääsyn tapahtumaan. Ystävät mukaan ja ökyilemään!

----------------------

Henkilökohtaiset liput (K-18)

Henkilökohtainen lippu sisältää laivakuljetukset saareen lipussa mainittuna päivänä / päivinä.

----------------------

Lite bättre -festaripaketti kahdelle (K-18)

Kahden hengen Lite bättre -festaripaketti sisältää Helsinki City Copter -helikopterikuljetuksen saareen kuohuvien kera (pe 28.5.), yhden yön Nolla-mökissä merenrannalla (pe-la) ja kahden päivän liput SEASOUND -tapahtumaan. Paluu mantereelle laivakuljetuksella lauantaina 29.5. Lisäkysymykset info@seasound.fi

----------------------

Lipun ostaneiden asiakkaiden tiedot kerätään ja luovutetaan järjestäjälle myöhempää ohjeistamista ja tiedottamista varten.

Isosaari
Helsinki