EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 19.8.2023  /  G Livelab Tampere  /  Tampere

Screaming Thunders plays CCR & J.C. Fogerty

Screaming Thunders plays CCR & J.C. Fogerty Liput

Screaming Thunders palaa yleisön pyynnöstä "kantapaikkaansa" G Livelabiin loppukesällä. Yhtyeen aiemmat esiintymiset on myyty hyvissä ajoin ennakkoon loppuun, joten omat liput kannattaa varmistaa hyvissä ajoin.

Eppu Normaalin harvan keikkatahdin aiheuttamaa esiintymisanemiaa potevat Eppu-soittajat ovat lieventäneet oireitaan Screaming Thunders -kokoonpanonsa riveissä. Yhtyeen messevä svengi rankataan maan parhaisiin, ja sen ohjelmisto koostuu rockin ja soulin klassikoista. G Livelabin lavalla yhtye esittää versioitaan CCR-yhtyeen tuotannosta ja herkkupaloja John Fogertyn laulukirjasta. Laulusolistina Screaming Thundersissa vakuuttaa televisiostakin tuttu Sami Hintsanen.

Sami Hintsanen, laulu / Juha Torvinen, kitara / Sami Ruusukallio, basso, laulu / Aku Syrjä, rummut, perkussiot / Kalle Ruusukallio, koskettimet

www.glivelab.fi/tampere


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 20:00
Showtime klo 21:00

Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.

***

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE

Tutustu ajantasaisiin turvallisuusohjeisiin täällä:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus

Myynti loppuu 19.8.2023 20:00.