EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 2.11.2024  /  Kulttuuritehdas Korjaamo, vaunusali  /  Helsinki

SCREAM – Friikki Sirkusta, Dragia ja Burleskia

SCREAM – Friikki Sirkusta, Dragia ja Burleskia Liput

Mikä saa sinut huutamaan?

Valmistaudu hyytävään pelkojen ja nautintojen yöhön sähköistävässä Halloween showssamme nimeltä "Scream"! Liity mukaan hiuksianostattavaan kokemukseen, joka saa kylmät väreet kulkemaan selkäpiissäsi. Paikka muuttuu kummitusmaiseksi turvapaikaksi, jossa kummittelee pelottavia yllätyksiä, ja missä paholaisen tanssilattia pitää kummitusajat käynnissä. Pue päällesi luovin asusi ja kilpaile jännittävässä asukilpailussamme mahdollisuudesta voittaa selkäpiitä karmivia palkintoja. "Scream" lupaa yön kummitusmaista hauskanpitoa, joka saa sinut kiljumaan lisää – Ohjelmanumeron, jonka on koonnut Betty Fvck, on luvattu olevan Suomen huipputason esitys tänä Halloweenina sisältäen friikkisirkusta, dragia ja burleskia!

Koko ohjelma julkaistaan syksyllä 2024.

Halloween Show 2020:n kohokohdat
Halloween Show 2021:n kohokohdat

Tietoa järjestäjästä:
www.wearequeerlesque.com

We Are Queerlesque edustaa monimuotoisuutta, rohkeutta ja queeria. Olemme turvallinen tila monimuotoiselle queer-taiteelle ja -kulttuurille Helsingissä. Welcome to the Queer World of Burlesque, Drag, Circus and much more!

www.korjaamo.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:30
Showtime 20:00

Liput ovelta 30 € / 40 €, mikäli jäljellä.

Lippujen varausaika 2 päivää.

Eteispalvelumaksu 3,50 € peritään ovella.

Myynti loppuu 2.11.2024 19:30.