EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 19.4.2019  /  Kannelmäen kirkko  /  Helsinki

Schütz: Matteus-passio

Schütz: Matteus-passio Liput

Ladataan…

Tule laskeutumaan pääsiäisen viettoon pitkäperjantaina Heinrich Schützin Matteus-passion johdattamana. Jeesuksen riipaiseva kärsimyshistoria kuvataan tässä a cappella -teoksessa koskettavasti ja dramaattisesti.

Heinrich Schütz oli yksi 1600-luvun arvostetuimmista muusikoista. Passiosäveltäjänä hän on edelleenkin Bachin jälkeen esitetyin. Passion sävelkieli on lähes renessanssityylistä. Hienovaraiset resitatiivit rauhoittavat, ja kuoron osat korostavat kärsimyshistorian dramatiikkaa vivahteikkaalla polyfonialla.
Evankelistana on tenori Martti Anttila, Jeesuksen osan laulaa basso Mikko Kuivalainen. Eteläsuomalaisen Osakunnan Laulajat (EOL) laulaa kansanjoukon osat. EOL on renessanssi- ja barokkimusiikkia usein tekevä kamarikuoro, joka on mm. levyttänyt englantilaisia madrigaaleja ja esittänyt kaksi renessanssiaiheista musiikkinäytelmää.

Facebook
Instagram

www.kamarikuoroeol.net


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: klo 19:00

Lippujen varausaika 2 päivää.

Alle 7-vuotiaat veloituksetta tapahtumaan.

Ovet klo 18:20