EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ma 5.2.2024  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

Scary Pockets (US)

Scary Pockets (US) Liput

Funkin sanansaattaja, YouTube-suosikki Scary Pockets Tavastialle!

Lipunmyynti käynnistyy 20.9.2023 klo 12:00

Suursuosioon YouTubessa ponnahtanut ja satoja miljoonia katseluita videoillaan kerännyt funkbändi Scary Pockets saapuu ensimmäistä kertaa Suomeen! Dynaamisista esityksistään ja jättihittien mukaansatempaavista tulkinnoistaan tunnettu yhtye valloittaa Helsingin Tavastia-klubin maanantaina 5. helmikuuta 2024.

Scary Pocketsin perustivat yhteistyötä muun muassa Ben Foldsin, Michael Bublén sekä John Legendin kanssa tehnyt kitaristi Ryan Lerman sekä multitalentti Jack Conte, joka tunnetaan Patreon-sisältöpalvelun sekä Pomplamoose-yhtyeen perustajana. Los Angelesissa toimiva yhtye kutsui studiosessioihinsa vaihtuvia huippumuusikoita ja valioluokan laulajia, joiden kanssa se alkoi äänittää uniikkeja ja toinen toistaan upeampia funk-tulkintoja eri vuosikymmenten hiteistä.

Resepti osoittautui äkkiä hitiksi, ja nykyään Scary Pocketilla on YouTubessa yli miljoona tilaajaa. Bändi julkaisee jatkuvalla tahdilla videoita studiosessioistaan, ja yhtyeen fanit osaavat odottaa yhtyeen tuoreimpia antimia vesi kielellä. Parhaimmillaan videot ovat keränneet jopa 20 miljoonaa katselua. Yhteistyötä Scary Pockets on tehnyt Elise Trouw’n, Larry Goldingsin, Casey Abramsin, India Carneyn ja Cory Henryn kaltaisten artistien kanssa.

Groove on tanakkaa ja soundit hunajaisen huoliteltuja myös Scary Pocketsin keikoilla, jotka ovat valloittaneet saleja eri puolilla maailmaa. Kevättalvella 2024 tätä herkkua on tarjolla myös Tavastialla, kun Scary Pockets saapuu kaappaamaan suomalaiset musiikinystävät pauloihinsa.

Tavastian turvallisuusohje

Tavastialla on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.


Esteettömyys

Tapahtumapaikkaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Avustaja veloituksetta.

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!


Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 36 €, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta .