EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 20.8.2021  /  Tuba Food & Lounge  /  Oulu

Scary Pages, The White Unknown

Scary Pages, The White Unknown Liput

Scary Pages on vuonna 2018 perustettu oululainen indierock-yhtye. Yhtyeen kappaleiden aiheet ovat ajankohtaisia, jotka käsittelevät niin nykymaailman tilannetta, kuin myös ihmismielen synkkiin syvyyksiin uppoamista. Yhtyeen tyyli hyödyntää perinteisen rockin suoraviivaisuutta, mutta myös lisää samalla melodista monipuolisuutta, tehden musiikista kiehtovaa kuunneltavaa. Yhtye julkaisi debyytti-tuplasinglensä ”Are We Able / Man From the Mirror”:n toukokuussa.

The White Unknown on uusi oululainen orgaanista genrefluidia alternative rockia soittava yhtye, jonka musiikki on ottanut vaikutteita kaikesta mm. aina Alice In Chainsistä Pink Floydiin. Laulujen lyriikat ovat yhteiskunnallisesti kantaaottavia mutta myös mielen syviin syövereihin sukeltavia. Bändiin kuuluu laulaja/lauluntekijä Henkka "Goldsmith" Heikkinen, kitaristi Mikael Heikkinen, basisti Henri Tuomivaara ja rumpali Artturi Kivelä. Yhtye on julkaissut jo yhden EP:n nimeltä We Are All Insane, ja lisää uutta materiaalia julkaistaan kevään 2021 aikana.

www.tuba.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00
Showtime 21:00

Liput ovelta 11,50 €, mikäli jäljellä.

Lippujen varausaika 2 päivää.

Myynti loppuu 20.8.2021 18:00.