EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 8.6.2024  /  Vastavirta-klubi  /  Tampere

Scarecrow (US), Vidro (SE), Raamattu, Konventio, Violent Spirit

Scarecrow (US), Vidro (SE), Raamattu, Konventio, Violent Spirit Liput

Yhdysvaltalainen SCARECROW poikkeaa kesäkuussa K-Town Hardcore Fest -keikkansa alla Suomessa! Erityisesti ruotsalaisesta kansanperinteestä (Totalitär yms.) mutta myös muusta skandinavisesta hardcorepunkista inspiraatiota ammentava Scarecrow tuo siis kaivatun äpärälapsen vihdoin kotiin!

Vastavirralla on mukana myös aina tervetullut, modernimpaa ruotsihardcorea tappavasti tamppaava VIDRO (SWE) sekä kotimaan hardcore/punk-kentän kärkinimet VIOLENT SPIRIT, RAAMATTU, sekä KONVENTIO!

Bändien välissä pieteetillä kuratoidut levymusiikit tuuttaa vinyyliltä melkein Ruotsista lähtöisin oleva one and only DJ FUCK THE SYSTEM.

SCAREROW
VIDRO
VIOLENT SPIRIT
RAAMATTU
KONVENTIO

www.vastavirta.net


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:30

Liput ovelta 14 €, mikäli jäljellä.

Esteetömyys:
Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: ei
Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi: [email protected]

Myynti loppuu 8.6.2024 20:30.