EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 15.10.2021  /  Olympia  /  Tampere

Scar Symmetry (SWE) + supports: Torchia & Voidfallen

Scar Symmetry (SWE) + supports: Torchia & Voidfallen Liput

SCAR SYMMETRY (SWE) NELJÄLLE KLUBIKEIKALLE SUOMEEN ENSI LOKAKUUSSA!

Ruotsalaisen progressiivisen melodisen death metallin kärkinimi Scar Symmetry palaa Suomeen lähes kolmen vuoden tauon jälkeen. Yhtye kiertää Suomea neljän kaupungin verran yhdessä kotimaisten melodeath- nousukkaiden Torchian ja Voidfallenin kanssa. Kiertueen päätöskeikka nähdään Heavy Metal Heart Festival 2021 Finland – tapahtumassa Helsingissä, jolloin kattausta täydentämässä on myös rovaniemeläinen I Am Your God.

Scar Symmetry tiedotti juuri hiljattain pitkään odotetun Singularity- trilogian toisen osan "Singularity (Phase II – Xenotaph)" albumin julkaisemisesta lähitulevaisuudessa ja palaavansa tämän myötä myös kiertueelle muutaman vuoden osittaisen hiljaiselon jälkeen. Lokakuun Suomen keikat ovat lähtölaukaus yhtyeen paluulle. Tähän mennessä Scar Symmetry on julkaissut kuusi studioalbumia, joista viisi Nuclear Blastin kautta.

Yhtye nähtiin Suomessa viimeksi maaliskuussa 2019 HMH On The Road tapahtumissa Helsingissä ja Tampereella. Molemmat keikat olivat ennakkoon loppuunmyytyjä.

Huom! Tapahtuman aikataulu selviää myöhemmin!

www.olympiakortteli.fi


Ikäraja: K-18

Liput ovelta 28 €, mikäli jäljellä.

Myynti loppuu 15.10.2021 20:00.