EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 21.10.2022  /  Olympia  /  Tampere

Scar Symmetry (SWE) + supports: Torchia & Voidfallen

Scar Symmetry (SWE) + supports: Torchia & Voidfallen Liput

Scar Symmetryn lokakuun Suomen kiertue siirtyy! Tällä hetkellä edelleen voimassa olevat rajoitukset sekä epävarmuus siitä milloin rajoituksista päästään eroon ovat jättäneet sekä kiertueen järjestäjän että yhtyeen tilanteeseen, jossa lokakuulle kiinnitetyt keikat ovat käytännössä erittäin hankalia toteuttaa.

Tämän vuoden liput käyvät ensi vuoden tapahtumiin sellaisenaan. Voit halutessasi myös palauttaa lippusi 14.11.2021 asti osoistteessa www.tiketti.fi/palautalippuja.

Pahoittelemme osaltamme tätä valitettavaa tilannetta. Kaikki osapuolet ovat odottaneet kiertueen toteutumista jo kaksi vuotta, mutta edelleenkään olosuhteet eivät ole sellaiset että keikkojen järjestäminen olisi mahdollista siinä mittakaavassa kuin tarve on. Päättäjien hitaus informoida tulevien kuukausien rajoituksista kiristää reagointivälin niin lyhyeksi ettei odottaminen vain ole enää mahdollista. Kaikkiin lisäkysymyksiin tarvittaessa vastaa info@heavymetalheart.com

Nähdään ensi vuonna!


****

SCAR SYMMETRY (SWE) NELJÄLLE KLUBIKEIKALLE SUOMEEN ENSI LOKAKUUSSA!

Ruotsalaisen progressiivisen melodisen death metallin kärkinimi Scar Symmetry palaa Suomeen lähes kolmen vuoden tauon jälkeen. Yhtye kiertää Suomea neljän kaupungin verran yhdessä kotimaisten melodeath- nousukkaiden Torchian ja Voidfallenin kanssa. Kiertueen päätöskeikka nähdään Heavy Metal Heart Festival 2021 Finland – tapahtumassa Helsingissä, jolloin kattausta täydentämässä on myös rovaniemeläinen I Am Your God.

Scar Symmetry tiedotti juuri hiljattain pitkään odotetun Singularity- trilogian toisen osan "Singularity (Phase II – Xenotaph)" albumin julkaisemisesta lähitulevaisuudessa ja palaavansa tämän myötä myös kiertueelle muutaman vuoden osittaisen hiljaiselon jälkeen. Lokakuun Suomen keikat ovat lähtölaukaus yhtyeen paluulle. Tähän mennessä Scar Symmetry on julkaissut kuusi studioalbumia, joista viisi Nuclear Blastin kautta.

Yhtye nähtiin Suomessa viimeksi maaliskuussa 2019 HMH On The Road tapahtumissa Helsingissä ja Tampereella. Molemmat keikat olivat ennakkoon loppuunmyytyjä.

Huom! Tapahtuman aikataulu selviää myöhemmin!

www.olympiakortteli.fi


Ikäraja: K-18

Ennakkomyynti jatkuu Tiketissä klo 24:00 asti. Lipunhinta nousee ovimyyntihinnaksi tapahtumapäivänä klo 18:00. Olympian ovella ei ole lipunmyyntiä.

Myynti loppuu 21.10.2022 23:59.