EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 30.3.2019  /  On the Rocks  /  Helsinki

SCAR SYMMETRY (SWE), Suamenlejjona, Pahan Ikoni, Carry The Weight

SCAR SYMMETRY (SWE), Suamenlejjona, Pahan Ikoni, Carry The Weight Liput

Ladataan…

HEAVY METAL HEART TUO SCAR SYMMETRYN SUOMEEN MAALISKUUSSA 2019

Ruotsalaisen melodisen death metallin pioneeri Scar Symmetry (SWE) palaa Suomeen kahdelle keikalle kolmen vuoden tauon jälkeen. Viimeksi yhtye nähtiin Heavy Metal Heart 10 tapahtumassa Helsingissä ja saman vierailun yhteydessä Oulussa sekä Jyväskylässä. Scar Symmetry vierailee Suomessa harvakseltaan ja seuraavaa kertaa voi joutua odottelemaan pitkäänkin Per Nilssonin kiertäessä maailmaa Meshuggah- yhtyeen riveissä. Uusi albumi "Singularity: Phase 2" on edelleen työn alla ja virallinen julkaisupäivä vielä pimennossa. Uutta materiaalia saadaan kuitenkin mahdollisesti kuulla maaliskuussa, ja vanhoja helmiä kelpaa lähteä fiilistelemään aina!

Mukana keikoilla nähdään myös Heavy Metal Heart- rosteriin kiinnitetyt Suamenlejjona, Pahan Ikoni sekä Carry The Weight.

Suamenlejjona on haalinut itselleen kiitettävästi kuulijakuntaa ympäri Suomen riettailla, mutta vahvasti huumoriin pohjautuvilla lyriikoillaan. Tällä hetkellä yhtye työstää uutta materiaalia ja uusi albumikin on työn alla. Thrash/death metallia takova Pahan Ikoni on menestynyt hiljattain mm Tuska Torstai- kisassa, jonka kautta päätyi soittamaan Tuskan virallisille jatkoille 2018. Carry The Weight on juuri julkaisemassa debyytti EP:nsä "Low Points" 30.lokakuuta, jonka jälkeen lähtee pidemmälle Euroopan kiertueelle ja heittää promokiertueen Suomessa tammikuussa 2019.

Heavy Metal Heart presents
SCAR SYMMETRY (SWE)
Suamenlejjona
Pahan Ikoni
Carry The Weight

Lauantai 30.3.2019
HELSINKI - On The Rocks

Liput 24,50/26€

 

 

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 19:30-04:00

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

19:30 Ovet
20:00 Carry The Weight
20:45 Pahan Ikoni
21:30 Suamenlejjona
22:45 Scar Symmetry