EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 1.10.2022  /  Sawohouse  /  Kuopio

Sawohouse Underground: Peer Günt

Sawohouse Underground: Peer Günt Liput

Peer Günt Sawohouse Undergroundissa!

Peer Günt on menestyksekkään uransa ajan kulkenut omaa heavy-rock’n’blues -polkuaan, ja bändillä on takanaan tuhansia soitettuja keikkoja. Tämä vaatimaton – mutta tinkimätön – yhtye on soittanut itsensä suomalaisten sydämiin rehellisellä rock’n’rollilla ja rautaisella livemeiningillä. Yhtyeen tunnetuimpia kappaleita ovat mm. Backseat, Bad Boys are here, Bartender ja I Don’t Wanna Be a Rock’n’Roll Star.

Lämppärinä Face The Legacy:

Face The Legacy on Jyväskyläläinen 4-henkinen bändi, joka sai alkunsa halusta tehdä hard rockia nostalgisin elementein vaikuttajinaan 80-90 -luvun hard rock -yhtyeet. Moderni metallilisä äänimaailmaan yhdessä mieleenpainuvien melodioiden ja kitarariffien kanssa on luonut tunnistettavan Face The Legacyn soundin.
Yhtye on saanut oppinsa Rock Academy Jyväskylän hankkeen kautta mm. Mikko Von Hertzeniltä (Von Hertzen Brothers), Noora Louhimolta (Battle Beast) ja Douglas Blairilta (W.A.S.P.). Yhtye julkaisi hankkeen kautta kaksi singleä, joista toinen ”United As One” sai kansainvälistä mediahuomiota voittaen isobritannialaisen Classic Rock Magazinen Tracks Of The Week -äänestyksen.

Yhtye on tunnettu energisestä ja tiukasta live-esiintymisestään ja kokemusta lavoilta on vuosien varrella kertynyt kolmen Suomen kiertueen verran.

Illassa mukana DJ Ismo!


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Aikataulu:

20.00 Ovet
20.30 Showtime: Face The Legacy
22.00 Showtime: Peer Günt

Liput ovelta 25 €, mikäli jäljellä.