EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ma 10.10.2022  /  House of Olaf  /  Savonlinna

Savonlinna Big Band & Jepa Lambert - Soul from the Movies

Savonlinna Big Band & Jepa Lambert - Soul from the Movies Liput

Maanantaina 10.10. Savonlinna Big Band saa laulusolistikseen huikean soul-laulaja Jepa Lambertin. Konsertissa kuullaan monipuolinen kattaus eri musiikkielokuvista poimittuja soul- ja jazzkappaleita, joita ovat tehneet tunnetuksi mm. Jennifer Hudsonin, John Legendin ja Beyoncen kaltaiset tähdet. Konsertin kapellimestarina toimii savonlinnalaislähtöinen Rasmus Soini.

Jepa Lambert aloitti laulu-uransa jo nuorena gospelmusiikin parissa ja lauloi ensimmäiset soolonsa jo 6-vuotiaana. Hän osallistui The Voice of Finland tv-ohjelmaan kilpailijana vuonna 2013, missä hän pääsi livelähetyksiin Elastisen tiimissä. Jepa työskentelee nykyään solistina, sessiomuusikkona, vocal coachina sekä taustalaulajana eri projekteissa. Hän on laulanut useiden suosittujen TV-ohjelmien bändeissä (mm. The Voice of Finland ja Elämäni Biisi).

www.houseofolaf.com


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 18:00
Showtime 19:00

Liput ovelta 30 €, mikäli jäljellä.

Myynti loppuu 10.10.2022 18:00.