EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 14. - La 15.6.2024  /  Puistolan Laavukylä  /  Juva

Savon Pienimmät Vestivaalit 2024

Savon Pienimmät Vestivaalit 2024 Liput

SAVON PIENIMMÄT VESTIVAALIT KESÄKUUSSA JUVALLA

Savon pienimmät vestivaalit järjestetään kesäkuun 14 -15. päivä Juvalla kolmatta kertaa. Tapahtumapaikkana on perinteiseen tapaan Juvan Puistolan Laavukylä. Tapahtumassa päästään nauttimaan hyvästä ruoasta sekä livemusiikista. Itse vestivaalialueelle vaaditaan 18 vuoden ikä.

Viime kesän tapaan Savon pienimmät vestivaalit on kaksipäiväinen. Perjantaina kesäkuun 14. päivä portit avataan klo 19.00 ja illan pääesiintyjä on suomalaisen iskelmämusiikin yksi suosituimmista artisteista Kake Randelin. Perjantai-illan aloittaa mikkeliläinen Duo Roope Nykänen & Jarno Hopponen.

Lauantaina 15. päivä portit avataan klo 18.00. Alkuillasta esiintyy mikkeliläinen bilebändi Kylän Jätkät. Illan pääesiintyjänä toimii Aarne Tenkanen & Tempuntekijät.

Savon pienemmillä festivaaleilla on tarjolla anniskelua, josta vastaa Bar Ylä. Paikan päällä on myös monipuolista ruokamyyntiä. 

Joulukuun 18. päivä lähtien voi tapahtumaan ostaa kahden päivän lippuja ja päiväkohtaiset ennakkoliput tulevat myyntiin toukokuun 1. päivä 2024.

Lisätietoja:
Antti Halonen | [email protected]
Jukka Petäjä | [email protected]


Ikäraja: K-18

Liput vaihdetaan rannekkeisiin tapahtuman porteilla.

Puistolan Laavukylä
Hiihtäjäntie 3, 51900, Juva