EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–19, su 13-19 (1,78 € / min. + pvm)
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

To 31. - Ke 30.12.2020

Savelan lauluklubi: lahjakortti

Savelan lauluklubi: lahjakortti Liput

Savelan lauluklubi on Ylivieskassa keväällä 2019 toimintansa aloittava lauluklubi-sarja, jossa esiintyy ajankohtaiset artistit. Intiimi ja vuorovaikutteinen nuorisoseurantalo mahdollistaa mielenkiintoisten ja puhuttelevien konserttien elämyksen. Tervetuloa konsertteihin!

Tämä lahjakortti sopii kaikille musiikin ystäville!

 


Lahjakortti käy maksuvälineenä Savelan lauluklubi -tapahtumiin, jotka ovat Tiketissä myynnissä. Lahjakortin voi ostaa Tiketin toimipisteistä sekä tiketti.fi-verkkosivuilta. Kortti on voimassa 6 kuukautta ostohetkestä ja sitä voi käyttää myös osissa. Tiketin toimipisteistä on saatavissa lahjakortteja myös euron tarkkuudella olevilla summilla.

Kun lahjakorttia käytetään maksuvälineenä, niin huomaathan, että alle 1 € jäävästä summasta ei saa hyvitystä lahjakorttina tai rahana.

HUOM: Lahjakortti ei käy ovilipunmyynnissä!

Valitse lahjakortillesi sopiva summa ja siirry kassalle. Lahjakortin voi noutaa toimipisteistämme tai R-kioskilta, tilata sähköpostiin PDF-muodossa tai postitse haluttuun osoitteeseen. Postitse lahjakortti toimitetaan lahjakuoressa ja se on voimassa 6 kuukautta ostopäivästä.