EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–21, la 11-21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 11.5.2022  /  Kuudes Linja  /  Helsinki

Sätilä

Sätilä Liput

Lontoosta Helsinkiin kotiutunut artisti ja biisintekijä Sätilä esiintyy bändinsä kanssa Helsingin Kuudennella Linjalla, kun viimeisen kahden vuoden aikana julkaistut kaksi EP:tä ja kasa singlejä saavat ensisoittonsa livenä.

Indie- ja vaihtoehtomusiikkia tarttuviin pop-melodioihin yhdistelevä Sätilä on kerennyt vuosien saatossa esiintyä nimekkäiden kotimaisten ja ulkomaisten artistien kanssa (Karina, Antti Autio, Elias Gould, Kauriinmetsästäjät, Choir of Young Believers) niin Suomessa kuin Lontoossa. Erityisaikana Sätilä toteutti myös oman virtuaalisen keikan. Livenä viisi-henkiseksi bändiksi kasvava Sätilä luo emotionaalisen ja musiikillisesti lumoavan kokemuksen, mikä korostaa musiikin ihmeellisesti yhdistävää voimaa.

Ennen uuden, tällä hetkellä työstössä olevan musiikin saapumista Sätilä juhlistaa ‘on the verge of something’ ja ‘Plan B’ -julkaisuja Kuudennella Linjalla.

www.instagram.com/satilamusic
www.facebook.com/satilamusic
www.youtube.com/C/Satilamusic

kuudeslinja.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Ovella peritään security fee 3,50 €.

Liput ovelta 12 €, mikäli jäljellä.

Showtime 20:00

Mikäli ravintolarajoitukset ovat voimassa, tapahtumaan osallistuminen edellyttää koronapassia.

Tutustu Kuudennen Linjan turvallisuusohjeeseen ennen tapahtumaan saapumista: www.kuudeslinja.com/turvallisuus

***

Tapahtuma on siirtynyt.

Alkuperäiselle päivämäärälle 20.1.2022 ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisinaan. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 28.01.2022 mennessä.